Betöltés...

Blaupunkt FHD401 Hősugárzó

Ár: 31.430 Ft

A BLAUPUNKT FHD401 ventilátoros fűtőtest lehetővé teszi, hogy a hideg napokon és éjszakákon hatékonyan felmelegítse a szobát. Nem csak akkor nélkülözhetetlen, ha kemény fagy van az ablak előtt, hanem tavaszi és őszi hidegben is, például nyaralóházban való tartózkodáskor. Az FHD401 akár egy 22 m2-es helyiséget is sikeresen felfűthet.

Az elektronikus termosztát segítségével egyszerűen és intuitív módon beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, az időzítő pedig lehetővé teszi, hogy a készülék bizonyos késleltetés után kikapcsoljon, így az FHD401 nagyon kényelmesen használható. Minden paraméter könnyen leolvasható LED kijelzőn jelenik meg. A távirányító lehetővé teszi a készülék működési paramétereinek módosítását anélkül, hogy fel kellene állnia a kanapéról.

A PTC technológiával ellátott, beépített, hatékony kerámia fűtőelemnek köszönhetően a készülék gyorsan felmelegszik és lassabban veszíti el a hőt, mint a hagyományos fűtőlégfúvók. A három fűtési intenzitásfokozat lehetővé teszi, hogy a készülék működése az Ön egyéni igényeihez igazodjon.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Blaupunkt FHD401 Hősugárzó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: