Betöltés...

Univerzális kültéri grill takaróponyva - ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és szakadásnak - 173 x 61 x 125 cm (BB-1277)

Ár: 6.990 Ft

IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEKNEK ÁLLÓ - a huzat tartós szintetikus anyagból készült, amely ellenáll az UV sugárzásnak, a víznek és a szakadásnak. Megvédi a grillt a szélsőséges időjárási viszonyoktól, mint a nap, eső, szél, hó és vihar. SZALAGOS HÚZOT VAN - ennek köszönhetően a huzat erősebben tapad a lefedett tárgyhoz és csökkenti a nedvesedés veszélyét. Tökéletes megoldás szeles és esős napokra. UNIVERZÁLIS - a bemutatott termék más tárgyak védelmére is használható. Univerzális méretének köszönhetően gyakorlatilag nincs méretkorlátozása. Letakarhatod pl. kerékpárok, kerti bútorok, játékok stb. KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ - az anyag, amelyből a burkolat készült, csak öntsön vizet és adott esetben tisztítószert, majd törölje le egy szivaccsal vagy ruhával. Gyorsan megszabadul a portól és egyéb szennyeződésektől. Leírás: fekete szín alsó méretei: (hossz / szélesség): 235 x 63 cm felső méretek: (hossz / szélesség): 173 x 61 cm magasság: 125 cm súlya: 900g

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Univerzális kültéri grill takaróponyva - ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és szakadásnak - 173 x 61 x 125 cm (BB-1277)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: