Betöltés...

Digitális Konyhai mérleg 5kg ew04298

Ár: 5.880 Ft

A Home Digitális konyhai mérleg mérési pontossága 1g,  5kg kapacitással rendelkezik.
Az edzett üveg mérleg letisztult dizájnnal rendelkezik és egyszerűen kezelhető. Előnye a háttérvilágítással rendelkező kijelzője, melyről a pontos tömeget azonnal leolvashatjuk, és az okos TARE funkció, amely megkönnyíti a mérést sütés, főzés közben. A konyhai mérleg praktikus segítség minden háztartásban. Alig 15 mm-es magasságával betehetjük a fiókba, vagy a falnak is támaszthatjuk. 

A TARE funkció összeadja az egyes alapanyagok súlyát, így a vaj, liszt, cukor egyetlen halomban mérhető. Elég lenullázni a kijelzőn látható értéket, így nem kell külön edényekben lemérni az összetevőket. 

Az edzett üvegből készült mérőtálca nem karcolódik, és nem reped meg nagy terhelés esetén sem. Könnyen tisztítható, így nyugodtan mérhetünk élelmiszert tál használata nélkül is. 

Nagy mérési pontosság és 5 kg-os terhelhetőség.

A mérleg akár 5 kg terhelést is elbír, a túlterhelésjelző azonnal figyelmeztet ha átléptük a határértéket. Súlymérési pontossága 1g.  A mérleg g, oz, lb és kg mértékegységeket használ.

 A mérleg 1 db 3 V-os CR2032-es elemmel működik, amely a csomagolás része. A mérleget kikapcsolhatjuk kézzel, azonban 2 perc után automatikusan is kikapcsol.
A konyhák alapvető készüléke, amely megkönnyíti a sütést és főzést.
A kép illusztráció.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Digitális Konyhai mérleg 5kg ew04298 " című hirdetést látja. (fent)