Betöltés...

Teesa TSA8049 Olajradiátor

Ár: 28.180 Ft

Az "átmeneti" időszakokban, mielőtt a lakás fűtését tartósan bekapcsolják, az elektromos radiátorok gyakori választásnak számítanak a lakás újrafűtésére. Ha Ön is szeretné kihasználni ezt az utat, mindenképpen nézze meg a Teesa 11 - bordázott olajfűtőtestet a meleg pillanatokért otthonának kényelmében.

Ha nem szeretné állandóan változtatni a hőmérséklet-beállításokat, válasszon termosztáttal ellátott olajfűtőtestet - a TSA8049 hordozható fűtőtest pontosan ilyen modell. A három fűtési mód mellett a készülék automatikus hőmérséklet-szabályozással is rendelkezik, így nem csak a helyiség körülményeit igazíthatja az Ön igényeihez, hanem nyugodt lehet, hogy a kiválasztott hőmérsékletet folyamatosan fenntartja.

A Teesa készülékek egyesítik a funkcionalitást, a biztonságot és a nagyfokú felhasználói kényelmet. Ezért a TSA8049 szobamelegítő túlmelegedés elleni védelemmel és biztonsági kapcsolóval van felszerelve a felborulás esetére. Mindez azt jelenti, hogy a készüléket nyugodtan a szobában hagyhatja. Ráadásul a kényelmes fogantyúnak és a négy forgó görgőnek köszönhetően a készüléket szabadon mozgathatja egyik helyről a másikra.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Teesa TSA8049 Olajradiátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: