Betöltés...

Gáz tűzhely védőszőnyeg készlet - 4 db

Ár: 1.690 Ft

LYUK A GÁZÉGŐ SZÁMÁRA: A matracban egy kivágott lyuk található a gázégő számára, így könnyen elhelyezhető a gázlepedő alatt. Csak távolítsa el a deszkát, helyezze el a szőnyeget, és csatlakoztassa a gázégőt. A felszerelt matrac megvédja a tűzhelyét a szennyeződésektől, elszíneződésektől, égésektől, ragadástól és magas hőmérsékletektől.

VÉDŐBEVONAT: Hőállósága (-200-tól +260°C-ig, rövid távon akár 300°C) tűzállóvá teszi a matracot. Az egyik nagy előnye a nem tapadó bevonat, ami lehetővé teszi, hogy könnyen tisztán tartsuk a tűzhelyünket.

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ: Az anyag tartóssága lehetővé teszi hosszú távú használatát. Nagyszerűen működik egy gáz tűzhelyen.

TISZTÍTÁS: A matrac használata sütés vagy főzés közben jelentősen segíti a tűzhely tisztán tartását. Ezenkívül a matrac nem tapadó felülettel rendelkezik, így kézzel vagy mosogatógépben is mosható, anélkül, hogy szükség lenne felesleges vegyszerek használatára.


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }


MŰSZAKI ADATOK:


Fekete szín
Lyukátmérő: 4,5 cm - 11,5 cm
Méretek: 27 x 27 x 0,2 cm
Súly: 90 g
Súly a csomagolásban: 100g
A TARTALOM:



4 db szőnyeg
A védőszőnyegek tökéletes megoldást jelentenek a gáztűzhely tisztán tartásához. Ez egy praktikus tűzhelytakaró. A szőnyeg újrafelhasználható. Védi a tűzhelyet az égés és a ragadás ellen. A megszáradt ételek nem tapadnak a szőnyegre, így gyorsan elmoshatja.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gáz tűzhely védőszőnyeg készlet - 4 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: