Betöltés...

Sage BPR700 Fast Slow Pro™ Multifunkcionális főzőedény

Ár: 106.460 Ft

A Fast Slow Pro™ egy multifunkcionális főzőedény, amely egyesíti a hagyományos kukta, az automata és az egyre népszerűbb “lassú” főzés előnyeit.
A főzőedény automatikusan beállítja az időt, a hőmérsékletet és a nyomást a normál és a lassú főzési mód között.
A főzőedény kettős érzékelővel ellátott a pontos hőmérséklet és nyomás szabályozás érdekében. A nagy kijelzőnek köszönhetően a Fast Slow Pro™ pontosan tájékoztatja, hogy éppen melyik program fut és az milyen stádiumban van.

Automata főzőedény 6 előre beállított okos programmalKettős érzékelő az alsó és a felső részenMelegen tartó funkcióAutomatikus gőz kiengedés a biztonságos működés érdekébenKék/sárga fényű LCD kijelzőA kék/sárga fényű LCD kijelzi a szükséges információkat11 féle étel elkészítési mód: rizs, rizottó, krumpli, húsleves, leves, hüvelyesek, zöldségragu, bárány, bolognai szósz, puding3 féle automatikus gőz kibocsájtási mód az extra biztonságértFőzési idő: 2-12 óraNyomás beállítási lehetőség a legjobb eredmény elérése érdekében
Tartozékok:
1 rozsdamentes acél kosár1 rozsdamentes acél rács
Edény űrtartalma: 6 literFőzési idő: 2-12 óraHármas biztonsági rendszerEzüst színTeljesítmény: 1100 WMéretek (ma x szé x mé): 32 x 30 x 37 cmAnyaga: szálcsiszolt rozsdamentes acél

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sage BPR700 Fast Slow Pro™ Multifunkcionális főzőedény" című hirdetést látja. (fent)