Betöltés...

HOMEFORT HPK611X Beépíthető Kihúzható páraelszívó LED világítás 1 db motor, 408 m3/h, 49-62 dB zajszint, 60 cm széles, B Energiaosztály

Ár: 24.290 Ft

VÁRHATÓ BEÉRKEZÉS: OKTÓBER VÉGE!
A HOMEFORT márka célja, hogy egyszerű és megbízható konyhai háztartási gépekkel együtt tegye mindennapjaidat könnyebbé. A termékek tervezésekor azt vette figyelembe, hogy kizárólag azokat a funkciókat és beállításokat választja ki, amelyek valóban hasznosak és keresettek a mindennapi konyhai tevékenységek során. Felesleges és ritkán használt funkciók nélkül, hogy a HOMEFORT gépek kezelése egyszerű és intuitív legyen.



Ez a HOMEFORT HPK611X páraelszívó fixen friss levegőt biztosít a konyhádban, amíg főzöl vagy sütsz. Egy egyszerű, de annál praktikusabb páraelszívó. Ez a termék a zsírt is kiszűri a levegőből, így a szekrényeden sem lesz zsírlerakódás ezáltal pedig neked is kevesebbet kell majd takarítanod. Mint minden páraelszívó ez is hasznos kiegészítője lesz otthonodnak. Beszerelési módok: Az ilyen típusú páraelszívót akár felső szekrénybe, akár pedig falra is elhelyezheted, az alábbi rajz mutatja is ezt a két opciót: A bekötésre pedig szintén két mód van:
Ez a két üzemmód a kivezetéses és a belső keringetéses lehetőség, ezt a beépítés előtt kell átfontolni. Kivezetéses üzemmódban a levegő egy légtechnikai csövön keresztül távozik a lakásból. A légcsatornán (kürtön) keresztül történő páraelszívás a leghatékonyabb módja a gőz és a szagok eltávolításának, így ha van rá mód mindenképpen ezt válaszd. Amennyiben nincs mód kivezetni a konyha levegőjét, a keringtetéses rendszert tudod választani. Így kisebb kapacitása lesz, mint a légkivezetéses beépítésnél, de így is hatékony tud lenni a készülék. Ilyen esetben viszont aktív szén szűrőt kell hozzá vásárolnod, mert nem tartozék. A páraelszívó az alsó fém zsírszűrőn keresztül beszívja a zsírpárától már megtisztított levegőt, és az aktív szén rétegen is átszívja. Majd a kifúvó oldalon visszajutatja a légtérbe a megtisztított levegőt. Készülék megvilágítása Mindenki könnyebben dolgozik, ha jó a megvilágítás. Ezt a célt szolgálja a páraelszívóba szerelt világítás is. Hasznos ha energiatakarékos izzóval készül, így kevesebb áramot fogyaszt. A tökéletes látványt jelenleg egy egy 1.5 W-os LED biztosítja, amely energiatakarékos és szép fényt ad. A páraelszívót egy gombbal irányíthatod, amely; Kikapcsolt állapotban, Alacsony fokozaton vagy Magas fokozaton működik. SZŰRŐK A páraelszívók többféle szűrővel készülnek. Mindegyikben van fém zsírszűrő. Az aktívszenes szűrő pedig csak akkor kell, ha légkeringtetéses módban használod a készüléket. Fém zsírszűrő tisztítása A zsírszűrőket 2 havonta, vagy intenzív használat esetén, gyakrabban kell tisztítani. A zsírszűrők mosogatógépben moshatók. Az aktívszenes szűrők (belső keringtetéses változatnál) Az ilyen szűrők nem moshatók és nem regenerálhatók, és körülbelül 4 havonta, vagy gyakrabban kell cserélni, különösen intenzív használat esetén.

Műszaki adatok: Nem nonstop fog működni a páraelszívó, mint pl. egy hűtőszekrény, ezért nem elsődleges szempont hogy a legjobb energia besorolású készüléket vásárold. Egy B energiahatékony készülék is gazdaságosan tud működni, ha naponta csak pár órára kapcsolja be. Éves energiafogyasztás 39,1 kWh/év Energiahatékonysági osztály: B

Hidrodinamikai hatékonysági osztály: D

Megvilágítási hatékonyság 39,0 lux/W Megvilágítási hatékonysági osztály: A

Zsírkiszűrési hatékonyság: 67,9 % Zsírkiszűrési hatékonysági osztály: D
Légáramsebesség (alacsony működésnél) 210 m3/h Légáramsebesség (maximális ventilátor sebességnél): 408 m3/h
Levegőbe kibocsátott 54 dB, maximális ventilátor sebességnél: 66 dB

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "HOMEFORT HPK611X Beépíthető Kihúzható páraelszívó LED világítás 1 db motor, 408 m3/h, 49-62 dB zajszint, 60 cm széles, B Energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)