Betöltés...

Négyszögletes faszénrács oldalsó állvánnyal és fedélhőmérővel, 115x60x108cm

Ár: 82.329 Ft


GRILL KEREKEKEN
Javában zajlik a grillszezon! A legjobb szórakozás és felejthetetlen ízérzések nem haladhatnak el. Az öntöttvas faszén grill nagyszerű választás az ízletes szabadtéri grillezés szerelmeseinek. A zárható fedélnek köszönhetően a hő a felülről főzött ételekre is hat, biztosítva az egyenletes melegítést és lehetővé téve az ételek tökéletes elkészítését. Hihetetlen tulajdonsága, hogy a grill az extra kerekeknek köszönhetően bárhol segít megszervezni étkezését.
ELŐÍRÁSOK
Típus: faszén grill fedéllel
Grill méretei: 58 x 42.5 cm
Öntöttvas rács
A termék méretei: 114.5 x 108 x 60 cm
Robusztus porszórt acéllemez test
A tűztér magasságának folyamatos beállítása hajtókar segítségével
Összecsukható oldalsó polc + alsó polc
A fedélbe integrált hőmérő
Robusztus, 2 görgős keret

HAMUTARTÓ
A grill praktikus hamutartóval van ellátva, kihúzható fiók formájában. Lehetővé teszi a hamu biztonságos eltávolítását a rácsok eltávolítása nélkül. Ez csökkenti az égési sérülések kockázatát.
ÖNTÖTTVAS GRILL
A grill fő rácsa kiváló minőségű öntöttvasból készül.
FUNKCIONÁLIS HORGOK
A funkcionális akasztóknak köszönhetően edényei elérhetik Önt. Mindig kéznél lesznek.
SZELLŐZŐRÁCSOK
Grillünk szellőzőrácsokkal rendelkezik a fedélben és a grill testében, így beállíthatja a közvetlenül a tűztérbe áramló levegő mennyiségét, valamint felülről. A grill fedelén található hőmérő lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását, hogy az étel biztonságos legyen. legyen tökéletesen főzve. A hőmérővel, amely megmutatja a grill aktuális hőmérsékletét, teljes mértékben ellenőrizheti a teljes grillezési folyamatot.

HŐMÉRŐ
A grill fedelén található hőmérő lehetővé teszi a hőmérséklet szabályozását, hogy az étel biztonságos legyen. tökéletesen főzzük. A grill fedelén lévő hőmérővel teljes mértékben ellenőrizheti a teljes grillezési folyamatot.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Négyszögletes faszénrács oldalsó állvánnyal és fedélhőmérővel, 115x60x108cm" című hirdetést látja. (fent)