Betöltés...

Bluetooth aromapárásító, illatosító, 7 szín, távirányítható, sötét színben

Ár: 13.990 Ft







Bluetooth aromapárásító, illatosító, 7 szín, távirányítható, sötét színben



A Bluetooth aromapárásító, illatosító, 7 szín, távirányítható, sötét színben formatervezése egyszerű, letisztult így minden környezetbe tökéletesen illeszkedik. Az aroma diffúzor ultrahangos technológiával vizet és illóolajat párologtat otthonodban. Negatív ion technikájának köszönhetően tisztítja a levegőt, energetizál, jótékonyan befolyásolja az anyagcserét, serkenti a vérkeringést, erősíti az immunrendszert, enyhíti az az allergiák, az asztma és a légzési nehézségek tüneteit, valamint csökkenti a reumás fájdalmakat. Ultrahangos párásító funkciójával nedvesen tartja a levegőt, kiváló száraz bőr ellen, óvja egészségét, kellemes alvást biztosít. Egyszerű, szolid megjelenésével, sötétbarna alap színével, valamint változtatható színű RGB LED világításával a a készülék nem csak feldobja a környezetet, de emellett kellemes atmoszférát is teremt. A párologtató időzítővel ellátott, ezt használva 6, 9 vagy 25 óra (maximális víztöltöttséggel) után automatikusan kikapcsol. Beépített LED világításának köszönhetően 7 különböző színű hangulatos fényt kölcsönöz a szobának, választhatóan egy színben vagy váltakozó színekben.


A vízpermet sűrűssége időnként változik, ez nem befolyásolja a termék használhatóságát. A permet sűrűségének változását előidézheti a szoba hőmérsékletének, páraszintjének, légmozgásának változása. A párologtató 1 literes tartálya akár 25 órán keresztül tartó folyamatos használatot biztosít, a tartály kiürülésekor a termék automatikusan kikapcsol. Beépített LED világításának köszönhetően hangulatos fényt kölcsönöz a szobának.


A tökéletes hangulat biztosításához a készülékbe beépített bluetooth hangszóró is került, így megfelelő eszközről, például telefonról lehetőség nyílik az illatnak, hangulatnak megfelelő zene lejátszására. Nehezen alvók számára például telefon segítéségével akár hanggenerátorként is használható, szólhat róla halk zene, hangoskönyv,  madárcsicsergés, vízcsobogás, egyéb természtes hangok.


A diffúzor funkciói távirányítóról, a hangszóró pedig bluetooth kapcsolaton keresztül vezérelhető. 



Tökéletes ajándék a családnak és a barátoknak. Ideális: otthon, irodai íróasztal, hálószoba, babaszoba, jóga stúdiók, gyógyfürdő, iroda stb.


A LED hangulatvilágítás 7 különböző gyengéd és nyugtató színre állítható.


Jellemzői:



űrtartalom: 1000 ml
súly: 0.7 kg
adapter vezeték hossza: 170 cm
anyag: PP+ABS+PC
frekvencia: 2.4MHz
famintázatú talp
távirányítóval is működtethető
otthoni vagy irodai célra is, kb. 25-35m2 helységre ajánlott
működési idő beállítható  6,9 órára vagy folyamatos üzemre (25 óra)
biztonságos, ha a tartály kiürül, automatikusan lekapcsol
csendes működés
erős párologtatás 35 ml/h
méret: 120 mm x 210 mm
átmérő: kb 22 cm


A csomag tartalma:



aromaterápiás párologtató
hálózati adapter
mérőedény
távirányító - az elemet a csomag tartalmazza




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 68 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Bluetooth aromapárásító, illatosító, 7 szín, távirányítható, sötét színben" című hirdetést látja. (fent)