Betöltés...

Blaupunkt AHS601 Párásító

Ár: 42.832 Ft

Az AHS601 kiváló minőségű légnedvesítő beépített ionizátorral, amely segít megőrizni az optimális páratartalmat otthonában vagy munkahelyén . Az AHS601 segítséget nyújthat olyan problémák megoldásában, mint a fejfájás, a repedt ajkak, az irritált nyálkahártya vagy az alvás problémái, ez kiválóan alkalmas gyermekekkel való környezetre.

OPTIMÁLIS LÉGnedvesség

Az optimális páratartalom 40-60% között van. Sajnos az őszi és a téli szezonban a levegő páratartalma akár 15% -ra is csökkenthet, mivel a házfűtési rendszerek, a légkondicionáló és az elektromos berendezések is csökkentik a páratartalmat. Ha túl hosszú ideig tartózkodunk alacsony levegő páratartalmú környezetben, különféle egészségügyi problémákat okozhat, ugyanakkor csökkenti immunrendszerünket is, azonban a túl magas levegő páratartalom elősegíti a baktériumok és gombák növekedését. Az AHS601 légnedvesítő lehetővé teszi, hogy az egyéni preferenciáktól függően stabil 40–80% közötti légnedvesség-értéket tudjunk tartani.

BEÉPÍTETT IONIZÁLÓ

Az elektromos berendezések eloszlatják a pozitív ionokat a levegőben, ahol a beépített ionizátor eloszlatja a negatív ionizációt a levegőben , ami hatékonyan kiküszöböli a számítógépek, tévék, rádiók és más elektromos eszközök által okozott káros hatást. A negatív ionizált levegő javítja a jó közérzetet és csökkenti a levegőben lévő baktériumok számát, valamint segíti a kellemetlen szagok leküzdését.

AROMATERAPIA FUNKCIÓ

A természetes illóolajokkal végzett terápiák egyre népszerűbbek az egész világon, az esztétikai funkció mellett az aromaterápia tökéletes kiegészítője más típusú kezeléseknek. Az AHS601 légnedvesítő lehetővé teszi, hogy élvezze kedvenc illatát, amely megnyugtatja az érzékeit, serkenti és javítja a jólétét. Csak annyit kell tennie, hogy csak elveszi a megfelelő adaptert, ráteszi néhány csepp olajat, helyezze be az adaptert, forgassa el bekapcsolva a készüléket, és kellemes pillanatokat élvezhet friss, aromás és egészséges levegővel. Aromaterápiához csak vízbázisú olajokat szabad használni .

ERGONÓMIKA ÉS KÉNYELEM

Könnyen olvasható LED-es kijelző mutatja a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát, valamint az időzítő lehetővé teszi a készülék üzemidejének 24 órás működési spektrumban történő beállítását. Az érintőképernyőnek köszönhetően könnyen programozhatja az AHS601-et, a Remote Pilot segítségével pedig bárhonnan otthon vezérelheti a készüléket. A nagy (4,5 liter) víztartály hosszú üzemidőt biztosít egyetlen tartályon.

ÉJSZAKAI MÓD

A LED-kijelző könnyen kikapcsolható, így éjszaka kényelmesen használható. Az AHS601 gondoskodik arról, hogy gyermekei tiszta és egészséges levegővel aludjanak a szobában . A készülék innovatív kialakítása elősegítette a munka során fellépő zaj csökkentését, és 35 dB alatti értéken tartja.

A SZŰRŐSZETT

A vízkőoldó szűrő használatával nem kell aggódnia a padlón levő porlerakódások vagy az eszköz körüli bútorok miatt. A szűrők cserélhető kiegészítőként kaphatók (ACC001).



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Blaupunkt AHS601 Párásító" című hirdetést látja. (fent)