Betöltés...

Philips Series 2000 NanoCloud HU4813/10 Párásító - Fekete/Ezüst

Ár: 53.870 Ft

Egyenletes, hatékony keringetés a helyiség egészében
A 360 fokos diffúzor egyenletesen oszlatja el a párásított levegőt a helyiség egészében. Az ultrafinom NanoCloud permet messzebbre jut el, így nem alakul ki túltelítettség az eszköz körül, amely hatékony párásítást jelent különösen nagyobb helyiségekben is.

Akár 44 m2-es helyiségekben is hatékony
3 ventilátorsebesség és automatikus beállítások gondoskodnak az Ön által választott teljesítmény és kényelem megfelelő szintjéről. Az akár 300 ml/óra teljesítménnyel akár 44 m2-es helyiségek párásításáról is képes gondoskodni.

Automatikus párásítás 3 beállítással
Az intelligens párásításérzékelő felügyeli a levegőt, és automatikusan módosít a párásítás mértékén, hogy a páratartalom az Ön által kiválasztott szinten maradjon: 40%, 50% vagy 60%-on. A vízszintfigyelő tudatja Önnel, amikor itt az ideje a tartály utántöltésének, ha pedig elfogy a víz, a párásító pedig automatikusan leáll.

Biztonságos, hatékony és teljesen természetes
A NanoCloud technológia természetes párologtatást alkalmaz, amely a párásítás széles körben elismert, higiéniailag biztonságos és hatékony módja. Nem használ ionokat, vegyszereket vagy ózont (5), és nem melegíti fel a vizet, így nem áll fenn az égési sérülések kockázata.

Nincs fehér por, nincsenek nedves felületek
A NanoCloud láthatatlan permete nem hagy maga után fehér port vagy nedves foltokat a szobában (4). Az ultrahangos párásítók által kibocsátott nagyobb cseppek nedvessé tehetik a környezetüket, és olyan ásványokat tartalmazhatnak, amelyek fehér lerakódást hagynak maguk után a közeli felületeken. A NanoCloud részecskéi túl aprók az ásványi anyagokhoz, hatékonyan megelőzve a foltok és szennyeződések keletkezését.

Akár 99%-kal kevesebb baktérium a NanoCloud technológiával
Az egyedi NanoCloud technológia természetes párologtatást használ a tiszta vízpára kibocsátásához. A NanoCloud ultrafinom permete a szemnek láthatatlan, és a baktériumok és szennyező anyagok számára szinte lehetetlen, hogy a cseppekhez tapadjanak, így akár 99%-kal kevesebb pára jut a levegőbe, mint a hagyományos ultrahangos párásítók használatával.

Digitális kijelző valós idejű visszajelzéssel
A digitális kijelző valós időben jelenti a páratartalmat olyan további információk mellett, mint a vízszint, az időzítő és az üzemmód.

Alvó üzemmód a csendes éjszakákhoz
Az alvó üzemmód minimálisra csökkenti a működési zajt, így a párásító éjszaka halkan, mégis hatékonyan üzemel.

Elegáns kialakítás az egyszerű használatért
A nagy víztartály órákra biztosítja a szünet nélküli párásítást. Az utántöltéshez csupán a tetejét kell leemelni. Az egyszerűen tisztítható kialakításnak köszönhetően a párásító és otthona levegője is tiszta és higiénikus marad.

Jellemzői:
- Ventilátor sebesség: Készenléti, automatikus
- Mérete: 249 x 249 x 339 mm
- Súlya: 3,05 kg
- Színe: fekete, ezüst
- A készülék anyaga: műanyag
- Vezérlőpanel színe: fekete
- A kezelőpanel típusa: gomb
- Üzemmódok: Automatikus és alvás
- Manuális sebességfokozatok: 1, 2, 3
- Páratartalom-beállítások: 40%, 50%, 60%
- Kábel hossza: 1,8 m
- Időzítő: 1, 4, 8 óra
- Víztartály felhasználási ideje: 13 óra
- Fogyasztás készenlétben: 0,5 W
- Feszültség: 220–240 V
- Max. energiafogyasztás: 25 W
- Párásító szövetszűrő: FY2401 – akár 6 hónapig is használható
- Párásítási sebesség: 300 ml/óra
- Párásítandó helyiség mérete: 44 m2-ig
- Visszajelzés a levegőminőségről: Számozás szerint
- Páratartalom-érzékelő
- NanoCloud technológia: Akár 99%-kal kevesebb baktérium
- Víztartály: 2 l

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Philips Series 2000 NanoCloud HU4813/10 Párásító - Fekete/Ezüst" című hirdetést látja. (fent)