Betöltés...

Candy CS 1410TXME/1-S Elöltöltős mosógép, 10 kg, 1400 ford./perc, 16 program, Inverter+ Motor, A energiaosztály

Ár: 144.990 Ft

Gyors ciklusok 1 órán belül
Az időtakarékosság és a kiváló teljesítmény tökéletes kombinációja, ezek a 14, 30, 44 vagy 59 perces Gyors programok, különféle típusú mosásokhoz és mosási módszerekhez. A Candy Smart mosógépek lehetővé teszik, hogy 9 mosási ciklus közül választhass, amelyek mindegyike kevesebb, mint 60 perc és 100% hatékony.

My Statistic funkció
A My Statistic funkcióval vezérelheted a leggyakrabban használt mosási programokat, és megtanulhatod, hogyan javíthatod azok használatát.

Check-Up funkció
A Smart Check-Up funkció tájékoztat a mosógép aktuális állapotáról, és hiba esetén tanácsot ad a továbblépéssel kapcsolatban.

Smart Cycles funkció
Az Smart Cycles funkció lehetővé teszi, hogy további programokat tölts, és így mindig megtalálod a legjobb megoldást a ruháid számára.

Késleltetett indítás
A praktikus késleltetett indítás funkcióval a ruházat készen áll, amikor azt szeretnéd. Ez a funkció lehetővé teszi a mosási ciklus kezdetének programozását max. 24 órás késleltetéssel. Nem kell többé aggódnod a nedves ruhanemű kellemetlen szaga miatt, amely mosás után túl sokáig maradt a mosógépben. Nincs több energia pazarlás.

Mosás kapacitás és energiaosztály
A Candy Smart mosógép a 10 kg kapacitásnak köszönhetően nagyobb háztartásokba ajánlott. Az A +++ energiaosztály energiatakarékos mosást garantál, amely nemcsak a pénzügyeid, hanem a természetet is kíméli. A mosógép percenként akár 1400 fordulatot képes fejleszteni, az energiafogyasztás 1 mosási ciklusra körülbelül 0,65 kWh.

A Candy Smart mosógép minimalizálja a fogyasztott áramot és csökkenti a hulladék mennyiségét. Az érzékeny súlyérzékelők érzékelik a behelyezett ruhaneműk mennyiségét, és automatikusan beállítják a használt víz és áram mennyiségét. A fél töltet akár 70% vizet, időt és energiát takaríthat meg.

A Smart Touch technológia lehetővé teszi az érintés nélküli kapcsolatot az NFC funkció segítségével a telefon egyszerű hozzáérintésével a kezelőpanelhez. Az alkalmazásnak köszönhetően további kiegészítő opciókat is használhat, mint pl. más programok letöltése vagy a készülék okos vezérlése. A készülékkel interakció csak NFC technológiával felszerelt Android okostelefonok esetén lehetséges (IOS-hoz nem használható).

Inverter motor növeli a mosás hatékonyságát, hosszú élettartamú, valamint csendes üzemmóddal rendelkezik. Ha a legnagyobb sebességgel forog, a zajszintje csupán 78 dB.

Az Active Motion technológia fokozza a tisztító hatást azáltal, hogy mosás közben több szinten növeli a dob forgási sebességét.

Jellemzői:
- Színe: fehér
- Energiaosztály: A+++
- Energiafogyasztás: 0,65 kWh/ciklus
- Vízfogyasztás: 55 l/ciklus
- Töltelék: 10 kg
- Maximális fordulatszám: 1400 ford./perc
- Centrifuga zajszint: 78 dB
- Mosás zajszint: 51 dB
- Elöltöltős automatikus mosógép Smart fehér kialakításban
- Smart Touch technológia
- Új funkciók és ciklusok letöltése
- Késleltetett indítási és befejezési funkció
- Ellenőrző ciklus
- Statisztikák vezetése a mosásról és az energia használatról
- Kg érzékelő: a behelyezett ruhanemű mennyiségének érzékelése és a mosás beállítása
- 9 gyorsprogram 1 órán belül
- 16 alapprogram + Smart Touch 40 program
- A szennyezettség szintjének beállítása (3)
- Állítható mosási hőfok
- Állítható csavarás fordulat
- Gombok blokkolása
- Biztonsági ajtózár
- Antioverflow védelem a vízszivárgás ellen
- Digitális érintőképernyő
- Smart Inverter motor csendes működéssel
- Active Motion System: fokozza a tisztító hatást azáltal, hogy mosás közben több szinten növeli a dob forgási sebességét
- Rozsdamentes dob
- Shiatsu do: masszázs pontok a felületen a szövetek kíméletes ápolásához
- Az ajtó 180°-ban nyitható

Méretei:
- Magassága: 85 cm
- Szélessége: 60 cm
- Mélysége: 58 cm
- Az ajtó szélessége: 35 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 62 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Candy CS 1410TXME/1-S Elöltöltős mosógép, 10 kg, 1400 ford./perc, 16 program, Inverter+ Motor, A energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: