Betöltés...

Whirlpool FFD 8648 BV EE Elöltöltős mosógép, 8 kg, 1600 ford./perc, 14 program, FreshCare+, C energiaosztály

Ár: 174.990 Ft

A gőz a mosási ciklus befejezése után akár 6 órán át frissen tartja a ruhákat a mosógépben. Tiszta, baktériummentes ruhák. A leggyakoribb baktériumok 99,9%-a elpusztul, még alacsony hőmérsékletű mosás esetén is.
A gőzprogram mindössze 20 perc alatt felfrissíti a ruhákat, és kisimítja a gyűrődéseket anélkül, hogy a ruhákat ki kellene mosni.

Clean+ opció- a mosás intenzitását az Ön igényeihez igazíthatja a 3 opciónak köszönhetően, amelyek a szövetek szennyezettségi szintjén alapulnak.

FreshCare+ gőzzel - Friss mosás, még akkor is, ha nem veszik ki azonnal a mosógépből. A kíméletes gőzhatás és a dob mozgása a mosási ciklus befejezése után akár 6 órán keresztül is frissen és puhán tartja a ruhákat. Ezen kívül a gőz segít ellazítani a szöveteket és kisimítani a gyűrődéseket.- Nincs rohanás - a ruhák a mosási ciklus befejezése után akár 6 órán át is a mosógépben maradhatnak.- Nincs gyűrődés - a gőz megakadályozza a gyűrődések kialakulását a ruhákon.- Mindig friss - a légkeringetés megakadályozza a kellemetlen szagokat.
20 percig a mosógép megfelelő mennyiségű gőzt termel, amely behatol a szálakba, felfrissíti azokat, eltávolítja a kellemetlen szagokat és kisimítja a gyűrődéseket - Frissesség mosás nélkül - eltávolítja a szagokat és a gyűrődéseket a gőz segítségével - Gyors folyamat - frissesség mindössze 20 perc alatt - Nincs mosószer - csak a gőz áramlása

Jellemzők:
- Energiaosztály: C
- Energiafogyasztás / 100 mosás: 63 kWh
- Centrifugálási sebesség: 1600 fordulat/perc
- Centrifuga zajszint: 83 dB
- Töltet kapacitás: 8 kg
- Színe: Fehér
- Megtöltés típusa: Elöltöltős
- Ajtónyitás iránya: Bal
- Vezérlőpanel típusa: Mechanikus, Digitális
- Kábel hossza: 1.2 m
- Biztonsági funkciók: Túlhabzás figyelés, Elektronikus egyensúly szabályozó rendszer, Gyermekzár
- Technológia: Motor Inverter, 6. Érzék funkció, Fresh Care, Steam Refresh, Steam Hygiene
- Mosási programok: Intenzív öblítés, Pamut, Előmosás, Gyorsmosás, Vékony, Öblítés és centrifugálás, Vízleeresztés, Fehér ruha, Vízleengedés és centrifugálás, Szintetikus, Gyapjú Plus, Fehérnemű, Mix, Sport ruházat, Eco pamut, Nagy ruhadarabok, Napi 30° Napi 40°, Napi mosás, 40 ° vegyesen, Alacsony hőmérsékletű mosási program
- Méretek(szél. x mag. x mély.): 59,5 x 84,5 x 63 cm
- Súly: 71 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 54 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Whirlpool FFD 8648 BV EE Elöltöltős mosógép, 8 kg, 1600 ford./perc, 14 program, FreshCare+, C energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: