Betöltés...

USTM Lúgosító, mineralizáló és ionizáló biokerámia patron belsőmenetes (AIFIR) 2" - In-line

Ár: 9.990 Ft

A legújabb és leghatékonyabb természetes eredetű biokerámia golyócskákat tartalmazó in-line betét. Lúgosítja, mineralizálja és ionizálja a kezelt vizet ezáltal jótékony hatással van az egészségre.

A patron kiváló minőségű, természetes eredetű biokerámia golyócskákat tartalmaz, aminek alkalmazása évszázadok óta népszerű a távol-keleti orvostudományban.
A patronban használt biokerámia golyócskáknak három alapvető funkciója van: lúgosítja, mineralizálja és ionizálja a kezelt vizet ezáltal fogyasztása jótékony hatással van az emberi szervezetre.
Az alacsony ORP (oxidation-reduction potential azaz oxidációs és redukciós képesség) értékű lúgosított és ionizált víz antioxidáns hatású. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál jobb a képessége a szabadgyökök megkötésére. A szabadgyökök oxigén és nitrogén alapú molekulák, melyek különféle kulcsfontosságú fehérjéket támadhatnak meg a szervezetben. A szabadgyökök működését leginkább a korhadáshoz, vagy rozsdásodáshoz lehetne hasonlítani: tulajdonképpen egyfajta oxidáció zajlik a szervezetünkben. Fontos megjegyezni,hogy léteznek olyan szabadgyökös reakciók, amelyek hasznosak: például elpusztítják a szervezetbe bejutott kórokozókat. Egy egészséges test egyébként a védelmi rendszerén keresztül képes kordában tartani a maga által termelt szabadgyököket. A probléma akkor kezdődik, ha beteggé válunk, vagy ha kívülről túl sok szabadgyök kerül be a szervezetünkbe. Hogy kerülnek szabadgyökök kívülről a szervezetünkbe? Elsősorban a modern élettel összefüggő környezeti ártalmak, vagy más külső tényezők által jutnak be a testünkbe - dohányfüst, kipufogógázok, a vegyileg szennyezett élelmiszerek, a televízió és a számítógép képernyőjének sugárzása, az erős napsugárzás vagy egyes gyógyszerek. A szabadgyökök felhalmozódása jelentős szerepet játszik a szív- és érrendszeri betegségek, a tüdőbetegségek, valamint a daganatos betegségek kialakulásában illetve felelős a felgyorsult öregedési folyamatokért is. A lúgosított víz a test elsavasodása ellen kiváló ellenszer és a sejtek által könnyen felszívódik.
Az L-YOUNG patron ezen kívül tökéletes ásványi anyag visszapótló, azaz mineralizáló hatással is rendelkezik. A biokerámia golyócskákból (hála a természetes diffúziós folyamatoknak) a vízzel érintkezve különböző ásványi anyagok jutnak a vízbe, így a patron olyan mikro- és makro elemekkel például: kácium, magnézium, nátrium, kálium, szelén és vas, gazdagítja a szűrt vizet, melyek az éló szervezet megfelelő működése számára elengedhetetlenek.
Az L-YOUNG patron mérnöki tervezése során elsődleges szempont volt a gyors és könnyű üzembe helyezés és csere. A patron alkalmazása egyszerű, speciális eszközt nem igényel. A biokerámia töltet mennyiségének meghatározásakor alapvető szempont volt, hogy a maximális hatékonyság biztosítása érdekében a biokerámia golyócskák vízzel való érintkezését maximalizálja.
A patron tökéletes utószűrő mind ozmózis rendszerekben , mind a direktátfolyós készülékekben. a víz ORP értékét -400 mV-ra képes csökkenteni, ezáltal magas antioxidáns képességet okoza, így jelentősen lassítja az öregedési folyamatokat meggátolja a szabadgyökök képződését növeli a víz pH értékét,így a test elsavasodása ellen kítűnő ellenszer visszaállítja a test harmonikus sav-bázis egyensúlyát növeli az immunrendszer védekező képességét mineralizálja a vizet: kálciummal, magnéziummal, nátriummal, káliummal, szelénnel, vassal, stb. dúsitja Élettartam: max 12 hónap
Hőmérséklet: 2-40 C
Max. nyomás: 6 bar
Kapacitás: 2,5 l/perc
Méret: 10" x 2 "

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víztisztító
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 82 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "USTM Lúgosító, mineralizáló és ionizáló biokerámia patron belsőmenetes (AIFIR) 2" - In-line" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: