Betöltés...

Infra lepedő és derékalj Silver protect huzattal 80x190 cm

Ár: 46.100 Ft



NovoTherm Infravörös terápiás lepedő-derékalj Silver-Ezüst huzattal. Mérete: 80x190cm Anyaga: Ezüstszállal átszőtt ClimaCool huzat Alvás közben is szeretnéd az Infraterápia hatását élvezni? NovoTherm Infravörös terápiás derékalj előnyei: - kíméletes kezelés - javítja a sejtek anyagcseréjét - felmelegíti a sejteket - stimulálja a vérkeringést - a melegítő hatás a mélyebb rétegekben nyelődik el - súlycsökkentésben és a zsírégetésben segít - Ezüstszállal átszőtt climacool huzat - könnyen szállítható csomagolás - rövid szállítási határidő Amiért Neked javasoljuk: - kezeli a reumás megbetegedéseket - meggátolja az izületi fájdalmak kialakulását - megszünteti a keringési zavarokat - idült derék és hát problémákra nagyszerűen alkalmazható - ficamok, rándulások gyors gyógyulását teszi lehetővé - segít a méregtelenítésben - gyorsítja a fogyókúra sikerességét - eltünteti a narancsbőrt - az Ezüst erős gom?ba-, baktérium- és vírusölő tulaj?donságú. Az infravörös hullámok, különösen kíméletesek, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el.
A melegítő hatás a mélyebb rétegekben intenzívebb, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul.
A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken - aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer.
A fény-és hőterápia 40-50 C-on zajlik, és kíméli az érrendszert.
A infravörös sugárzás különlegessége, hogy a sejteket felmelegíti, de a levegőt nem.

A helyi infravörös kezelés területei a következők:

- izom és izületi fájdalmak
- merev izületek
- zúzódások
- rándulások
- ficamok
- idült hátfájdalom
- krónikus, reumás megbetegedésék
- lágyrészreuma
- funkcionális vérkeringési zavarok.

A NovoTherm Infravörös terápiás lepedő:
Hosszúhullámú infravörös sugarak, melyek mélyen behatolnak a szövetbe, élénkítik az anyagcserét és ezzel együtt a vérkeringést.

Kialakításában és hatásában nem hasonlítható össze más melegítő készülékkel.

A sugárzás időtartama és erőssége egyénileg szabályozható (problémamentes hosszú ideig történő alkalmazás).

A szövetek ellazításával csökkenti vagy megszünteti a fájdalmat. Két különbözö hőmérsékleti tartományban használható, melyet egyénileg lehet alkalmazni. Éjszakai, tehát hosszú ideig tartó használatra az 1-es hőmérsékleti fokozat javasolt. A 2-es fokozat max. 2 órán át tartó alkalmazása javasolt, intenzív kezelésként Miért az Ezüst? A legjobb védelem érdekében a NovoTherm Infra terápiás derékalj huzatának anyagát Ezüstszállal szőtték át. Az ezüst antibakteriális hatással bír. A káros bacilusok széles spektrumát képes elpusztítani. Alvás közben erősíti a bőr védekező rendszerét. Az allergiás bőrproblémákat enyhíti. A cukorbetegségben szenvedők bőrszöveti minőségét javítja. Ajánljuk Neked, amennyiben: - akkut gyulladás van jelen szervezetedben - nehezen gyógyuló bőrsérüléseid gyakoriak - gombás fertőzéstől szenvedsz A huzat Ezüstszálakkal átszőtt ,ezáltal erős gom?ba-, baktérium- és vírusölő tulaj?donságú. A Silver protect huzat erősen antibakteriális. A tökéletes otthoni Infraterápiás kezelés! A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek.

Többek között a sejtek anyagcseréjének javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását.
A súlycsökkentésben és a zsírégetésben is szép sikereket lehet elérni az infravörös kezeléssel.

A hannoveri Fényterápiás Akadámián végzett kutatás szerint a sugarak áthatolnak a legfelső bőrrétegen, anélkül, hogy azt felmelegítenék, és behatolna a bőr alatti zsírrétegbe és a véredényekbe.
Ezek felmelegszenek és kitágulnak. A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javul, és megindul a zsírsavak elszállítása.

A fokozott vérellátás hatására a kalóriafelhasználás is fokozódik.
Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el - ami megfelel egy ebédnek.
E kalóriamennyiség elvesztéséhez 3,5-5km-t kellene futni.

Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.
Mindez elérhető az infravörös lepedő használatával.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Infra lepedő és derékalj Silver protect huzattal 80x190 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: