Betöltés...

Philips Series 2000 NanoCloud Párásító, Fehér-Világoszöld

Ár: 38.240 Ft

Töltse meg otthonát tiszta, kellemes levegővel. A NanoCloud technológia nem okoz fehér porlerakódást vagy nedves foltokat a párásítás során, és akár 99%-kal képes csökkenteni a baktériumok számát. A berendezés egyenletesen eloszlatja a nedvességet, így hatékonyan párásítja az egész helyiséget.

Egyenletes, hatékony levegőkeringés a helyiségben
A 360 fokos diffúzor egyenletesen oszlatja el a párásított levegőt az egész helyiségben. Az ultrafinom NanoCloud gőz messzebb száll, és elejét veszi a túl magas páratartalomnak a hatékony párásítás érdekében, különösen nagyobb helyiségekben.

Legfeljebb 25 m2-es helyiségekhez
A 2 ventilátorfokozat és az automatikus beállítás biztosítja a kívánt teljesítményt és kényelmet. Az akár 200 ml/órás teljesítmény révén hatékonyan párásítja a helyiséget akár 25 m2-es méretig.

A NanoCloud technológia révén akár 99%-kal kevesebb baktérium
Az egyedülálló NanoCloud technológia természetes párolgást használ a tiszta vízgőz kibocsátásához. A NanoCloud rendkívül finom párája láthatatlan a szemnek, és rendkívül nehezen tapadnak meg rajta a baktériumok és a szennyeződések – így a berendezés akár 99%-kal kevesebb baktériumot enged ki magából a párásítás során, mint a hagyományos ultrahangos párásítók.

Biztonságos, hatékony és teljesen természetes
A NanoCloud technológia természetes párolgást alkalmaz, amely egy széles körben elismert, higiéniailag biztonságos és hatékony párásítási módszer. A módszer nem alkalmaz ionokat, vegyszereket vagy ózont, és nem jár vízmelegítéssel, így nem áll fenn az égési sérülések veszélye.

Nincs fehér por, nincs nedves padló
A NanoCloud láthatatlan párája nem jár fehér porral és nem hagy nedves foltokat a helyiségben. Az ultrahangos párásítók által kibocsátott nagyobb cseppek nedves felületeket képezhetnek, és olyan ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek fehér foltot hagynak a felületeken. A NanoCloud részecskék túl kicsik ahhoz, hogy ásványi anyagokat szállítsanak, hatékonyan megelőzve így a lerakódásokat és a foltok kialakulását.

Alvó üzemmód a csendes éjszakákhoz
Az alvó üzemmód minimálisra csökkenti a működési zajt, így a párásító éjszaka halkan, mégis hatékonyan üzemel.

Okos kialakítás az egyszerű használatért
A nagyméretű víztartály több órányi folyamatos párásítást tesz lehetővé. Az újratöltéshez csak le kell emelni a berendezés tetejét. A könnyen tisztítható kialakításnak köszönhetően mind a párásító, mind pedig otthona levegője tiszta és higiénikus marad.

Jellemzői:
- Feszültség: 220–240 V
- Tényleges terület: 25 m²
- Víztartály űrtartalma: 2 L
- Hangerőszint: 26 dB (A)
- Működési idő: 8 óra
- Mérete: 249 x 249 x 339 mm
- Súlya: 2,92 kg
- Színe: fehér, világoszöld
- Párásító szűrő: 6 havonta cserélje ki az FY2401 szűrőt
- Üzemmódok: Alvás
- Manuális sebességfokozatok: 1,2
- Kábel hossza: 1,8 m
- Víztartály felhasználási ideje: 13 óra
- Fogyasztás készenlétben: 0,5 W
- Feszültség: 220–240 V
- Max. energiafogyasztás: 15 W
- Párásítási sebesség: 200 ml/óra
- Párásítandó helyiség mérete: 25 m2-ig
- NanoCloud technológia: akár 99%-kal kevesebb baktérium

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Philips Series 2000 NanoCloud Párásító, Fehér-Világoszöld " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: