Betöltés...

LG SILENCE PLUS 5 kw oldalfali inverteres klíma szett

Ár: 615.950 Ft




LG Silence Plus 5 kw oldalfali inverteres klíma szett


PC18SQ 




Kivitel : Oldalfali inverteres klíma
Helyiség méret : 46 - 65 m2
Fűtő teljesítmény : 5,8 kW
Hűtő teljesítmény : 5 kW
SEER : 7
SCOP : 4,3


 


DUAL Inverter Compressor™, 10 év garanciával


Az LG DUAL Inverter kompresszora hatékony megoldás és olyan légkondicionáló megalkotását teszi lehetővé, amely gyorsabban hűt, tartósabb és halkabb, mint a hagyományos modellek. A kompresszorra vállalt 10 év garancia biztosíték a hosszú élettartamra.


Dual Inverter Compressor™


A hagyományos kompresszorok, a hőmérséklet állítása érdekében ki- és bekapcsolnak, ami jelentős energiafogyasztással jár. A Dual Inverter Compressor™ a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Ez a minimális ingadozás energiamegtakarítást, és kényelmesebb hűtést eredményez.


Gyors hűtés és energiatakarékosság


Az inverteres kompresszor a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében folyamatosan szabályozza a kompresszor fordulatszámát. Az energiatakarékos üzemű frekvenciatartományban működő Dual Inverter Compressor™ emellett több energiát takarít meg, mint a hagyományos kompresszorok. Ugyanakkor a készülék messzebbre és gyorsabban fújja a levegőt.


Alacsony zajszint


Az LG egyedülálló ferde ventilátorának és Dual Inverter Compressor™-nak köszönhetően az LG légkondicionálók alacsony zajszint mellett működnek, ami kiküszöböli a felesleges zajt, és zökkenőmentes működést tesz lehetővé.


KOMPLEX VÉDELMET BIZTOSÍTÓ 3M TECH SZŰRŐ


A 3M és az LG korszerű technológiai megoldásai kiszűrik a káros mikrorészecskéket, például a vírusokat, baktériumokat és allergéneket, így biztonságosabbá és egészségesebbé teszik a környezetet.


Aktív energiaszabályzás


Az aktív energiaszabályzás köszönhetően a körülményektől függően megválaszthatja az energiafogyasztás szintjét. Élvezze a hűvös, kényelmes környezetet, miközben energiát takaríthat meg.


Comfort Air


A Comfort Air a terelőlapokat kényelmesen olyan előre beállított helyzetbe állítja, hogy a készülék ne fújja a levegőt közvetlenül a teremben tartózkodókra.


SmartThinQ


Wi-Fi funkcióval ellátott eszközök, valamint az LG exkluzív vezérlőalkalmazása segítségével bármikor, bárhonnan elérheti légkondicionálóját.


R32 – Nagy hatékonyságú hűtőközeg


Élvezze a környezetbarát kényelem hűs fuvallatát. Az R32 hűtőközegnek nem csupán a hűtési indexe magasabb, mint a freontechnológiáé, hanem környezetbarátabb és biztonságosabb is nála.


Gyors és egyszerű telepítés


Az LG légkondicionálók egyszerűbb és hatékonyabb telepítést tesznek lehetővé környezettől és a telepítésben részt vevők számától függetlenül. A telepítéshez szükséges munkaerő és idő csökkentésével rövidebb idő alatt több légkondicionáló berendezés telepíthető több otthonba.


Függőleges, 6 fokozatú zsaluszabályozás


A felhasználók 6 előre beállított pozíció közül választhatják ki a zsalu irányát, s így pontosan a kívánt irányba terelhetik a légáramlatot.


Kettős védőszűrő


A kettős védőszűrő megfogja a 10 ㎛-nél nagyobb porszemeket és a baktériumokat.


Nyugodt alvás


A lehető legnyugodtabb alvási környezet biztosítása érdekében, egyetlen gombnyomással automatikusan módosíthat 3 különböző funkciót is (közvetett légfúvás/7 órás kikapcsolás beállítása/gyengéd légfúvás és alvási idő logika).


Automatikus tisztítás


A teljes körű automatikus tisztítás funkció megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és a penész kialakulását a hőcserélőn, ezáltal kellemesebb és kényelmesebb környezetet biztosít.


Gold Fin™


A Gold Fin™ technológia garantálja, hogy a felület ellenállóbb legyen a korrózióval szemben, így jelentősen megnöveli a hőcserélő élettartamát.


Gyors fűtés


A 4 utas automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, ami lehetővé teszi a szobákban a meleg levegő egyenletes elosztását, ezzel lehetővé téve a gyors felmelegítést.


 
 









Itt tudja kiválasztani hogy a megvásárolt Klíma készüléket szeretné e hogy a mi szakembereink szereljék be Önnek. A beszerelés és beüzemelés árát lejjebb találja, amit csak a beüzemeléskor kell kifizetnie a szerelőnek. Ha kérdése van hívjon minket 0670/318-4229 vagy 0670/360-4645 telefonszámon. 







       




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 66 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "LG SILENCE PLUS 5 kw oldalfali inverteres klíma szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
LG