Betöltés...

SONGMICS Rozsdamentes acél szemetes 3 szelektív gyűjtőrekesszel, belső vödrökkel, 3x15literes, ezüst és fekete

Ár: 31.390 Ft



Márka: SONGMICS
Kapacitás: 45 liter
Szín: ezüst + fekete
Nyitómechanizmus: Step-On
Anyag: rozsdamentes acél
A termék méretei: 60,5 x 31,5 x 48,5 cm; 6,3 kg

A cikkről

A válogatás egyszerűsége: A 3 db 15 literes kukával könnyedén elkülönítheti a szemetet az újrahasznosítástól, kényelmesebbé téve a válogatást ezzel a kukával, miközben pozitív szokásokat alakít ki.

Figyelemre méltó részletesség: A hermetikus burkolatok szagokat tartanak benne; A 3 elegáns, kidolgozott kialakítású pedált nemcsak könnyű vasalni, hanem kellemes látni is, ami a hulladék válogatásának szokásához vezet az egész családban.

Rendezés szín szerint: Ez a színkódolt 3 pedálos kuka csodálatos lehetőséget kínál arra, hogy megtanítsa gyermekeit az újrahasznosításra és a csökkentett tisztításra a felnőttek számára, és gond nélkül válogatja a különböző típusú újrahasznosításokat, és gyorsan azonosítja a rekeszeket.

Egy egyszerű ígéret: A bélészsák megcsúszott és eltört, és véletlenül zsírtócsát hozott létre a vödörben? Ne aggódjon, minden rekeszhez tartozik egy fogantyúval ellátott, eltávolítható belső vödör, ami azt jelenti, hogy az ürítés és a tisztítás nem lesz olyan nehéz.

Amit kapsz: 45 literes szemetes 3 résszel, 3 pedállal és kivehető belső kanalakkal a hulladék egyszerű ártalmatlanításához és a problémamentes újrahasznosításhoz.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "SONGMICS Rozsdamentes acél szemetes 3 szelektív gyűjtőrekesszel, belső vödrökkel, 3x15literes, ezüst és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: