Betöltés...

Finish Power All in 1 Kezdőcsomag 110 db kapszulával

Ár: 11.199 Ft

Finish Power All in 1 Lemon Mosogatógép tabletta 110db:
A Finish Power All in 1 a megoldás az edények mosogatásához. A Powerball hatékonysága már az első mosogatás után biztosítja a mindennapi csillogást és tisztaságot az edények számára. A Finish Powerball lemossa a maradékot a csodálatos ragyogás érdekében, még kemény víz esetén is.

Jellemzői:
- Előáztatási hatás
- Ragyogó csillogás
- Eltávolítja az odaszáradt ételmaradékot
- Kiszerelése: 110 db
- Citrom illat

Finish gépi regeneráló só 1,5kg:
Termék információk
Finish gépi regeneráló só 100%-kal jobb mosogatógép védelem* mosogatógépének a Finish regeneráló sóval. A jobb mosogatógép-teljesítményért használjon Finish regeneráló sót a Finish mosogatószerekkel együtt. A kemény víz a rejtett részeken vízkőlerakódásokat okoz, ami csökkenti a mosogatógép mosási teljesítményét. A Finish regeneráló só 100%-kal jobb mosogatógép-védelmet* nyújt a víz lágyításával, megakadályozva a vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben. Eltávolítja a foltokat és vízfoltokat az edényekről és poharakról is.
*Vízkő esetén. Összehasonlítva a csak Finish All in 1 Max tablettával történő mosogatással, 50°C ECO + Vario Speed program, 21 °dH vízkeménység.

Finish Shine & Protect Citrom gépi Öblítőszer 800ml:
Termék információk
Előfordul, hogy a mosogatógép a leghatékonyabb formulák esetében is nyomot hagy maga után és vizesen hagyja az edényeket. Ahhoz, hogy teljesen tisztává varázsoljuk, sokszor külön el kell törölni azokat. A Finish Rinse & Shine Aid még ragyogóbbá varázsolja edényeit és megelőzi a foltos száradást. A Finish gépi mosogatószerekkel együtt használva. Kétszer hatékonyabb száradási eredmény, összehasonlítva a kizárólag Finish kapszulával történő mosogatással.

Jellemzői:
Foltos poharak?:
Gyorsítja a száradást
Foltmentes tisztaság
Nincs filmréteg
A csillogó ragyogásért

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Finish Power All in 1 Kezdőcsomag 110 db kapszulával" című hirdetést látja. (fent)