Betöltés...

Springos Piknik takaró 300 x 200 cm #kék-szürke

Ár: 10.290 Ft

A takaró kiváló minőségű gyapjúból készült, mely nagyon kényelmes és kellemes tapintású, az alsó szigetelt réteg megakadályozza a foltok, szennyeződések kialakulását a fűtől és egyéb dolgoktól. Ráadásul a gyapjú nagyon könnyen tisztítható! Az alsó réteg tökéletes szigetelést biztosít a hideg és a nedvességét ellen.

A kockás pikniktakaró az egyik kötelező kellék a tóhoz, a hegyekbe vagy a sátoros kirándulásokhoz. A felső réteg puha, kellemes tapintású gyapjúból készült, amely biztosítja a kényelmes pihenést a természet ölében, megakadályozza a foltok vagy szennyeződések kialakulását a fűtől és egyéb dolgoktól. Ráadásul a gyapjú nagyon könnyen tisztítható! Az alsó réteg tökéletesen szigeteli a hideget és a nedvességet a lehűlt talajból. Az összehajtogatott takaró nagyon kicsi, mert méretei mindössze 42x38x10 cm, és praktikus kiegészítő mindenképp a fekete pánt a kereten, ami segít a termék gyors és egyszerű szállításában. Paraméterek: - Anyaga: 100% gyapjú
- A felső gyapjúréteg súlya: 220 GSM
- Alsó réteg: alufólia
- Méretek: 300x200 cm
- Összecsukott mérete: 42x38x10 cm
- A pánt magassága állítható: 53-27 cm
- Minta: kockás

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Springos Piknik takaró 300 x 200 cm #kék-szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: