Betöltés...

Toalett fellépő gyerekeknek, wc lábtartó felnőtteknek, 42×17×26 cm-es méretben, fehér színben

Ár: 5.690 Ft

Toalett fellépő gyerekeknek, wc lábtartó felnőtteknek, 42×17×26 cm-es méretben, fehér színben 



A növekvő gyermek a fellépő segítségével magabiztosabban használhatja a mosdót, WC-t vagy elérheti róla a magasabban lévő tárgyakat is. Kis tömegéből adódóan a család legkisebb tagja számára is könnyedén mozgatható. A csúszásgátló gumibetétek megakadályozzák a termék használat közbeni elmozdulását. Az eszköz anyagának és kivitelezésének köszönhetően könnyedén hordozható, biztonságos és egyszerűen tisztítható.


A felnőttek lábtartóként használhatják, amely korrigálja a testtartást a WC használatakor és ellazítja az érintett izmokat. Az eszköz lehetővé teszi, hogy lábát a megfelelő magasságban tartsa, ami segítséget nyújt a kényelmes testhelyzet eléréséhez. Ily módon a WC-lábtartó különösen hasznos lehet az emésztőrendszeri betegségekkel küzdő emberek számára. A lábtartón van lábfelület, így pontosan tudja, hova tegye a lábát, hogy az eszköz ellássa a funkcióját, és könnyebb legyen a WC használata.


A fellépő-lábtartó erős műanyagból készült, stabil és nem hajlik meg a súly alatt. Tisztítása rendkívül egyszerű csak törölje át egy puha törlőronggyal vagy szivaccsal.


Tulajdonságok: 




Stabil konstrukció
Masszív anyaghasználat
Csúszásgátló gumitalpak
Minden korosztály használhatja
Szín: fehér
Anyag: műanyag
Méret: 42×17×26 cm
Súly: 0,380 kg


A csomag tartalma:



1 db műanyag fellépő/lábtartó




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Toalett fellépő gyerekeknek, wc lábtartó felnőtteknek, 42×17×26 cm-es méretben, fehér színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP