Betöltés...

3 szintes, gurulós tároló, tárolópolc konyhába és fürdőszobába, műanyag, fehér színben

Ár: 5.690 Ft

3 szintes, gurulós tároló, tárolópolc konyhába és fürdőszobába, műanyag, fehér színben 



Ez a keskeny konyhai mobil polc hasznos tárolóteret nyújt konyhai vagy fürdőszobai kellékeinek. A masszív műanyagból készült tároló három mély polccal rendelkezik, amelyeken könnyedén elfér számos praktikus kiegészítő, kihasználva a szekrények közötti szűk tereket.


A gurulós mobil polc könnyen összeszerelhető, moduláris kialakításának köszönhetően polcai szükség esetén szétszedhetők vagy újra összerakhatók. Lehetőség van arra is, hogy 2 polcból álló modulokat kombináljon egymással, vagy további szintek csatlakoztatásával magasabb, keskeny egységet hozzon létre.


A mellékelt görgőknek köszönhetően a polc bármikor kihúzható a szekrények közötti térből, hogy hozzáférjen tartalmához, és szükség esetén máshová is áthelyezheti. Nemcsak a konyhában, hanem más helyiségekben is használható, például a fürdőszobában, ahol ideális lesz kozmetikumok stb. tárolására.


Tulajdonságok: 




Anyag: műanyag
Szintek száma: 3
Kerekeken mozgatható
Könnyen összeszerelhető
További polcokkal bővíthető
Méretek: 54,5×12,5×72,5 cm
Súly: 1 kg


A csomag tartalma:



1 db gurulós tárolópolc




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "3 szintes, gurulós tároló, tárolópolc konyhába és fürdőszobába, műanyag, fehér színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP