Betöltés...

GreenBlue GB214 Multifunkciós, Vezeték nélküli, Fekete, Asztali, Óra és Időjárás állomás

Ár: 16.948 Ft

A GreenBlue GB214 egy modern, nagy képernyővel felszerelt óra, így bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkedik, legyen az klasszikus vagy modern stílusban díszített. A nagy számjegyek még távolról is olvashatóságot biztosítanak, a beépített érzékelő pedig lehetővé teszi a környezeti hőmérséklet kijelzését.

Az olvasható kijelzőn az aktuális idő mellett a belső hőmérséklet, a dátum és a hét napja is látható. Az óra 4db AA elemmel (nem tartozék), a mellékelt AC adapterrel, vagy USB portról (pl. számítógépen vagy laptopon) működtethető.

Ha elemmel működik, az óra képernyője 10 másodperc után kikapcsol. Az akkumulátorok a tartalék energiaellátás funkcióját látják el. A képernyőt bármelyik gomb megnyomásával bekapcsolhatja. Nem lehetséges, hogy a képernyő folyamatosan bekapcsolva legyen, ha csak elemeket használnak energiaforrásként.

Beltéri

Idő, dátum kijelző

Opcionális 12/24 órás időformátum

Napi riasztás funkció

Hőmérséklet mérés

Ébresztő funkció



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "GreenBlue GB214 Multifunkciós, Vezeték nélküli, Fekete, Asztali, Óra és Időjárás állomás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: