Betöltés...

Összecsukható elektromos ruhaszárító Dryak InnovaGoods 8 rudas 120 W

Ár: 25.690 Ft



[b]]InnovaGoods az otthoni legújabb elemeket kínálja, például a Összecsukható elektromos ruhaszárító Dryak InnovaGoods 8 rudas 120 W ! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából: világítás, tárolás, dekoráció, légkondicionálás, kert, háziállatok, takarítás stb.



Ez az összecsukható elektromos szárítóállvány 8 fűtött rúdjának (120 W) köszönhetően a ruhák gyors szárítását teszi lehetővé. Ideális beltéri használatra, tároláskor kis helyet foglal, és 12 kg-ot bír el. Tökéletes téli, hideg, esős vagy párás napokra.Hordozható szárító állvány, amely könnyű és összecsukható kialakításának köszönhetően bárhová könnyen mozgatható. Normál ruhaszárítóként is használható elektromos hálózatra való csatlakozás nélkül.X alakú kivitel: összecsukható elektromos ruhaszárítókötelünk könnyű, erős és biztonságos. Elegáns, szürke színű ruhaszárító, amely minőségi anyagokból készült: alumínium, polipropilén és ABS. X alakú kereszt alakú kialakítása nagy stabilitást és biztos fogást biztosít..Összecsukható, helytakarékos: Ez a beltéri ruhaszárítókötél könnyen összecsukható, így használaton kívül könnyen szállítható és helytakarékosan tárolható. Elhelyezhető az ajtó mögött, szekrényben, ágy alatt stb.Elektromos, gyors szárítás: Ez a hordozható szárítóállvány felgyorsítja a szárítási folyamatot anélkül, hogy károsítaná a ruhákat. Használata is nagyon egyszerű, egyetlen be- és kikapcsoló gombbal lehet be- és kikapcsolni. Maximális hőmérséklete 55-60 ºC, teljesítménye pedig 120 W..8 fűtött rúd: Elektromos szárítóállványunk 8 fűtött rúddal rendelkezik a ruhák gyorsabb szárítása érdekében, ami télen nagyon hasznos. Szárítórúdjai nagy szárítási felületet biztosítanak. Ez az elektromos ruhaszárító minden típusú ruhához alkalmas, és akár 12 kg tuhát is bír el.Hordozható, beltéri használat: Ez az összecsukható ruhaszárító kötél könnyen kezelhető és bármilyen helyre illeszthető. Hordozható kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted a házban, hogy könnyen és gyorsan száríthasd a ruhákat. Ideális beltéri használatra, bár használhatod kültéren és elektromos hálózatra való csatlakoztatás nélkül is, mint egy hagyományos szárítókötelet.



Anyag: ABSAlumíniumpolipropilénSzín: SzürkeTípus: RuhaszárítóKapacitás: 8 rudasÖsszecsukható: HelytakarékosBe / ki gomb: Könnyen kezelhetőHőfok max.: 55-60 ºCTulajdonságok: Gyors szárításAjánlott használat: Beltéri használatKönnyű és kezelhető: Könnyen szállítható és tárolhatóMax. támogatott súly: 12 kgDugó típus: FKábel hossza: 160 cmTeljesítmény: 120 WAC In: 220-240 V / 50 HzKb. méret összehajtva: 132 x 5 x 50 cmKb. a méretek kibontva: 94 x 95 x 50 cm



Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Összecsukható elektromos ruhaszárító Dryak InnovaGoods 8 rudas 120 W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: