Betöltés...

Intelligens WiFi kapucsengő, beépített kamerával, vezeték nélküli

Ár: 13.990 Ft

Intelligens WiFi kapucsengő, beépített kamerával, vezeték nélküli, fekete-ezüst
Az intelligens, vezeték nélküli ajtócsengő olyan újításokat kínál, mint beépített kamera, a mozgásérzékelő és az éjszakai felvételi mód, amelyek mindezek mellett még biztonságosabbá teszik otthonát. Az eszköz pillanatok alatt értesíti Önt, amint valaki megnyomja a csengőt vagy amint a mozgásérzékelő működésbe lép. Ezen értesítések tabletjén, okostelefonján vagy számítógépén jelennek meg. Az ingyenes alkalmazás segítségével lehetősége nyílik a látogatóval való kommunikációra még akkor is, ha éppen távol tartózkodik otthonától. Amint a látogató, vendég megnyomja a csengőt, a beépített kamera aktiválódik, majd a készülék a WiFi hálózaton keresztül kapcsolódik az platformjához. Ennek köszönhetően a kamera által rögzített kép és hang azonnal megjelenik akár okostelefonjának képernyőjén. Az eszköz telepítése egyszerű és szakértelmet nem igényel. A készlet tartalmaz egy konzolt, amelyet könnyedén rögzíthet a kívánt helyre. A kapucsengő egyszerűen elhelyezhető a konzolban. Az eszköz tápellátása akkumulátorról történik, így bonyolult kábelezésre sincs szükség. A telepítéshez mindössze annyit kell tennie, hogy letölti és telepíti az Aiwit alkalmazást, majd összekapcsolja azt a kapucsengővel.A termék 3 db 18650-es akkumulátorral működik.
Tulajdonságok:
WiFi támogatás.Mozgásérzékelés, behatolásjelző zóna.Ingyenes APP Android, iOS és iPad rendszerekreValós idejű videó és audió chat a látogatóval.Képfelvételi és videófelvételi funkció.Éjjellátó és beépített IRCUT technológia, nappal és éjszaka is elérhető.Esőálló: Az ajtócsengő kültérre is telepíthető3 db 18650 akkumulátor (nem tartozék)Micro SD kártya hely (nem tartozék)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Intelligens WiFi kapucsengő, beépített kamerával, vezeték nélküli" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: