Betöltés...

Érintésmentes automata rozsdamentes szenzoros szemetes, 7 L - ezüst

Ár: 16.190 Ft

Érintésmentes automata rozsdamentes szenzoros szemetes, 7 L - ezüst
Mostantól főzés közben nem azzal fog elmenni az időd, hogy folyton kezet kelljen mosnod, miután kidobtál valamit a szemetesbe, mert ez a rozsdamentes acél kuka egy érzékelővel van ellátva, így ahogy közeledik a fedele felé a kezed kinyílik, majd távolodáskor automatikusan pár másodperc múlva lecsukódik.
Az érzékelő hatótávolsága kb. 15- 25 cm és csak a fentről érkező mozgásra reagál, így ha csak elsétálsz mellette, vagy előtte olyankor nem nyílik ki.
Ha azt szeretnéd, hogy a szemetes hosszú ideig nyitva maradjon, akkor nyomd meg a kezelőpanelen lévő nyitógombot.
Kuka teteje levehető és a fogantyúval ellátott belső tartálya kiveheted, az elemtartó pedig a fedőtest alján található.
Az automatikus nyitószerkezet működéséhez 4 db AA elem szükséges.
Ez a kialakítás nem csak hasznos, hanem higiénikus is, így a gyermekeid és a család minden tagja élvezheti előnyeit.
Használhatod a konyhába, fürdőszobába, vagy a lakás bármely pontján kihelyezve, de az irodába, üzlethelyiségbe is ideális és higiénikus választás.
Elegáns, modern kinézete és ezüst-fekete színe által szinte minden lakberendezési stílushoz tökéletesen passzol.Tulajdonságok
érintésmentes -automatikus nyitás és zárásmozgásérzékelő -kb. 15-25 cm hatótávszagmentesen záródikanyag: rozsdamentes szálcsiszolt lemezkönnyen tisztíthatótápegység: 4 x AA elem (nem tartozék)mérete: 35 x 15 x 20 cm

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Érintésmentes automata rozsdamentes szenzoros szemetes, 7 L - ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: