Betöltés...

Luxus 2 rétegű ágytakaró/pléd 200x230cm - bézs - MS-948

Ár: 15.890 Ft

Luxus 2 rétegű ágytakaró/pléd 200x230cm - bézs - MS-948 Az ágytakaró egy stílusos és praktikus kiegészítő a hálószobában, amely nem csak dekoratív szerepet tölt be, hanem kényelmet és melegséget is nyújt. Egy ágytakaróval könnyedén átalakíthatod az ágyad megjelenését, és hozzáadhatsz egy extra réteget a meleghez a hidegebb éjszakákon.
Főbb jellemzők:
Minőségi anyagokból készült, amelyek tartósak és puha tapintásúakStílusos és vonzó design, amely kiegészíti a hálószoba belső terétKönnyen kezelhető és tisztítható, mosógépben mosható (figyeld az adott termékkel kapcsolatos utasításokat)Kiváló hőszigetelő tulajdonságok, amelyek melegen tartanak a hidegebb éjszakákonDíszítő elemek, mint például szegélyek, minták vagy hímzések, amelyek fokozzák az ágytakaró vonzerejét
Az ágytakaró nemcsak praktikus, hanem a hálószoba dekorációjában is fontos szerepet játszik. Válassz olyan színű és mintázatú ágytakarót, amely illeszkedik az ágyneműhöz és a hálószoba stílusához. A puha anyag és a meleg takaró biztosítja a kellemes pihenést és alvást, miközben vizuális élményt nyújt a térnek.
Csomag tartalma:
1 db Bézs takaró/pléd

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Luxus 2 rétegű ágytakaró/pléd 200x230cm - bézs - MS-948" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: