Betöltés...

Livington Multi Scrubber akkumulátoros súroló

Ár: 22.990 Ft

Livington Multi Scrubber akkumulátoros súroló
páratlanul hatékony: 1500 rezgés / perc sebességgel automatikusan tisztít, súrol, fényez és tisztít2 az 1-ben EasySwitch rendszer: kézzel vagy teleszkópos rúddal használhatóvezeték nélküli és rendkívül rugalmas - korlátlan használatsokoldalú alkalmazás: konyha, fürdőszoba, WC, előszoba, padlók, medence, csempék, stbpraktikus teleszkópos nyél, kihúzható 105cm-ig180° fokban forgatható a flexibilis használat érdekébenergonomikus kialakítás - tökéletesen illeszkedik a kézbeuniverzálisan alkalmazható: Ideális beltéri és kültéri használatrakét különböző, mosható párnával - minden felülethez a megfelelő párna


Órákba telik letudni a házimunkát, de még így sem lesz minden patyolattiszta? 
Megérkezett a szenzációs Livington Multi Scrubber vezeték nélküli, akkumulátoros kézi súrológép, mely 1500 rezgés / perc sebességgel automatikusan tisztít, súrol, fényez.
A Livington Multi Scrubber szinte bármely felületen higiénikus és makulátlan tisztaságot hagy maga után, legyen szó csempéről, fáról, üvegről, fémről, műanyagról, vagy kerámiáról.
Ráadásul pehelykönnyű, így akár egy kézzel is takaríthat! 2 az 1-ben EasySwitch rendszerrel segíti munkáját: kézzel vagy teleszkópos rúddal is használhatja! Hosszabbítónyelével a zuhanykabint, vagy akár egy egész ablaksort is megtisztíthat vele, kevés tisztítószer használatával is.
A Mult Scrubbert sokoldalúan alkalmazhatja akár a konyhában, fürdőszobában, WC-ben, előszobában, a padlókon, a medencében, csempéken és még sok más helyen. Tisztításukat néhány mozdulattal elvégezheti, anélkül, hogy hajolgatnia kellene vagy székre kellene állnia, hiszen a teleszkópos rúddal az alacsony, vagy magas helyeket is könnyedén elérheti. Vegyszerhasználatát is töredékére csökkentheti: elég néhány csepp és könnyedén, hatékonyan és fele annyi idő alatt tüntetheti el a koszt.
Két különböző tisztítópárna is tartozik a készülékhez, melyeket egyszerűen cserélhet:

Nylon párna: tűzhelyhez, csempékhez, fürdőszobában
Mikroszálas párna: kényes felületekhez ideális: tükörhöz, ablakhoz, de akár autóját is tisztíthatja vele!

Takarítson időhatékonyan, hátát, derekát kímélve, vegyszerek belégzése és bőrre kerülése nélkül!



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Livington Multi Scrubber akkumulátoros súroló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: