Betöltés...

Pentele anti-reflux többfunkciós párna felnőtteknek

Ár: 19.490 Ft

Pentele anti-reflux többfunkciós párna felnőtteknek
A reflux párna előnyös lehet azoknak, akik szenvednek a gastrooesophagealis reflux betegség (GERD) tüneteitől. Ez a betegség akkor fordul elő, amikor a gyomorsav visszaáramlik a nyelőcsőbe, és irritálja azt, ami kellemetlen tüneteket okozhat, például égő érzést a mellkasban, savas ízt a szájban, köhögést vagy nehézlégzést.
A reflux párna segíthet csökkenteni ezeket a tüneteket, mivel megemeli a fejet és a felsőtestet alvás közben. Ez azért hasznos, mert az emelt testhelyzet segít megakadályozni a gyomorsav visszafolyását a nyelőcsőbe, így csökkentve a GERD tüneteit. 
Pentele anti-reflux párna gyomor  
Emellett a reflux párna segíthet megelőzni más alvás közbeni problémákat is, például az alvási apnoét vagy az alvás közbeni légzési nehézségeket, amelyek gyakran előfordulnak azoknál az embereknél, akik GERD-ben szenvednek.
Fontos azonban megjegyezni, hogy a reflux párna csak tüneti kezelés, és nem helyettesíti a megfelelő orvosi kezelést. Ha GERD-ben szenved, mindig kérjen tanácsot orvosától a megfelelő kezelési lehetőségekről. A párna nem garancia a javulásra és nem minősül orvostechnikai eszköznek! 
Mire tudod használni a Pentele Reflux párnát? 

Megtudod emelni a fejedet (reflux elleni funkció)
Fel tudod polcolni a lábad
TV nézéshez is ideális választás.
Napközbeni pihenéshez deréktámaszként

Összetétel/használati útmutató: : 
Belső mag: 30kg/m3 sűrűségű hideghab, közepes keménységű Huzat: steppeletlen Aloe-vera huzat( 97% poliészter, 3% viszko,) Huzat moshatóság: 40 fokon mosható. Származási hely: Magyarország EAN: 5999574170484
Méret: szélesség: 70 cm, hosszúság: 87cm, magasság: 20 cm 
A Pentele matrac filozófia
A magyar Pentele matracok tervezése során az volt a cél, hogy jó minőségű, komfortos matracok kerüljenek a magyar családok hálószobájába. A legtöbb Pentele matrac alapanyag minőségben megelőzi számos külföldi, német, olasz matracgyártó termékét. A Pentele matracokra okkal lehetünk büszkék, mert egy olyan minőséget képvisel Magyarországon, ami már kezd elveszni számos egyéb márka esetében. 
 




Méretek


87 × 70 × 20 cm




Felső komfortréteg


Hideghab




EP-re elszámolható


Sajnos nem




Gyártó


Pentele




Huzat anyaga


Aloe-Vera




Komfort


félkemény




Méretek


70x87x20 cm




Moshatóság


40°C mosható




Súly korlát


140 kg




Származási hely


Magyarország






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Pentele anti-reflux többfunkciós párna felnőtteknek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: