Betöltés...

Vízálló Piknik szőnyeg 210 x 200 cm - Utazáshoz és Túrázáshoz, Kék Színben

Ár: 10.990 Ft

A 4Monster Picnic Blanket egy extra nagy méretű, 210 x 200 cm-es strandtakaró, amely tökéletes választás a strandoláshoz, kempingezéshez, túrázáshoz és piknikezéshez. A takarót könnyedén rögzítheti a földhöz vagy homokhoz anélkül, hogy aggódna a homok vagy víz miatt. A bőrbarát anyagnak köszönhetően még fürdőruhában sem érez kellemetlenséget. A különleges mintázat erős szerkezetet biztosít, amelyet nem vág el kisebb kövek vagy ágak, és hosszú távú használatra tervezték. A takaró homokmentes és vízálló, kifejezetten a strandhoz és a kempingezéshez készült, kiváló vízállósági teljesítménnyel és nem tapad homokra. Anyaga: különleges strand- és kempingtakaróhoz készült nylon. Különleges jellemző: vízálló, könnyű, szennyeződés-ellenálló. Méretek: 2,1 m hosszú x 2 m széles. Márka: 4Monster. Szín: kék. Az 4Monster Picnic Blanket garantálja, hogy fantasztikus élményben lesz része. 30 napos visszaküldési/ingyenes csere lehetőség, 12 hónapos garancia. Biztosítjuk, hogy semmi sem kelljen aggódnia. A takaró könnyű és hordozható, egy speciálisan tervezett EVA tokkal. Könnyedén tárolhatja a strandtakarót és kiegészítőit, és akár a hátizsákra is felakaszthatja, így még könnyebben hordozható.

Termék áttekintés A 4Monster Piknik Takaró tökéletes választás strandoláshoz, kempingezéshez, túrázáshoz és piknikhez. Könnyedén rögzítheted a földhöz vagy homokhoz anélkül, hogy aggódnod kellene a homok vagy víz miatt. A bőrbarát anyag puha és tartós, még fürdőruhában viselve sem érzel kellemetlenséget. A különleges mintázat erős szerkezetet biztosít, amelyet nem vág át kis kövek vagy ágak, és hosszú távú használatra tervezték. Homokmentes és vízálló: A strandhoz és kempingezéshez kifejlesztett dombornyomott nylon kiváló vízállósággal rendelkezik, és nem ragad a homokhoz. Technikai adatok - Anyag: Nylon

- Speciális tulajdonságok: Vízálló, könnyű, koszlepergető

- Termék mérete: 2,1 m x 2 m

- Márka: 4Monster

- Szín: Kék

- Súly: 396 gramm

Használati utasítás A 4Monster Piknik Takaró könnyen használható. Egyszerűen terítsd ki a kívánt helyre, és rögzítsd a földhöz vagy homokhoz a mellékelt rögzítők segítségével. A takaró könnyen összehajtható és tárolható a mellékelt EVA tokban. Száraz, tiszta helyen tárold, hogy megőrizze vízálló tulajdonságait. Kinek ajánljuk A 4Monster Piknik Takaró ideális választás mindazoknak, akik szeretnek időt tölteni a szabadban. Kiválóan alkalmas strandoláshoz, kempingezéshez, túrázáshoz és piknikezéshez. A takaró kényelmes és tartós, és könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted. Kulcsszavak 4Monster Piknik Takaró, strand takaró, kemping takaró, vízálló takaró, homokmentes takaró, könnyű takaró, tartós takaró, piknik takaró, utazáshoz, túrázáshoz, strandoláshoz, kempingezéshez, kék szín.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Vízálló Piknik szőnyeg 210 x 200 cm - Utazáshoz és Túrázáshoz, Kék Színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: