Betöltés...

Fémvázas konyhai edényszárító csepegtetőtálcával, evőeszközszárítóval, fekete színben

Ár: 4.590 Ft

Fémvázas konyhai edényszárító csepegtetőtálcával, evőeszközszárítóval, fekete színben 



Az edényszárító minden konyha elengedhetetlen tartozéka, amely segít az edények mosogatás utáni szárításában. Ez az edényszárító kiváló minőségű krómozott acélból és műanyagból készült, melynek köszönhetően ellenáll a sérüléseknek és a korróziónak, egyúttal könnyen tisztán tartható. A modern és elegáns Loft stílusú megjelenés a szárítót konyhája díszévé teszi, bármilyen belső térbe illeszkedik!


A csepegtetőtálca speciálisan kialakított lapos felülete barázdált, amely lehetővé teszi a víz szabad lefolyását az edényekről egyenesen a mosogatóba. Mostantól nem kell kiöntenie a vizet a tálcából, csak helyezze a szárítót a mosogató mellé! A szárító mélyedéseiben függőlegesen helyezheti el a tányérokat, poharakat, egyéb konyhai eszközöket, az evőeszközöket külön erre kialakított tartóban száríthatja. Az edényszárítónak köszönhetően az edények szabadon száradhatnak, nem kell törölgetni őket, ami hozzájárul a konyhai higiénia fenntartásához, a konyha rendben tartásához.


Tulajdonságok: 




Kiváló helykihasználás
Közvetlen vízelvezetés
Loft stílusú megjelenés
Szín: fekete
Anyag: fém és PP műanyag
Méretek: 44 x 31 x 14,5 cm
Súly: 1,06 kg


A csomag tartalma:



1 db edényszárító
1 db csepegtetőtálca
1 db evőeszközszárító




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Fémvázas konyhai edényszárító csepegtetőtálcával, evőeszközszárítóval, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP