Betöltés...

Mercaton Satin pamut ágynemű, 4 db, franciaágy, Antipilling kezelés, 220×240 cm, fehér

Ár: 34.307 Ft

Mercaton Satin pamut ágynemű, 4 db, franciaágy, Antipilling kezelés, 220×240 cm, fehér

Tapasztalja meg a maximális luxust és kényelmet hálószobájában a Mercaton Satin pamut ágyneművel. Elegáns dizájnjával és kiváló minőségével ez a fehérnemű minden este kifinomultsággal és kikapcsolódással teli élménnyé válik.
Íme az ágynemű előnyei:

A Mercaton szatén pamut ágynemű előnyei:

- Tartósság és kiváló minőség: A szatén pamut hosszabb élettartamot és kopásállóságot biztosít az ágyneműnek, biztosítva a kifogástalan megjelenést még többszöri mosás után is.
- Luxus és kifinomult megjelenés: A sűrű és kellemes tapintású anyag fényűző és kifinomult megjelenést kölcsönöz az ágyneműnek, eleganciát és stílust kölcsönözve a hálószobának.
- A testhőmérséklet fenntartása: A szatén pamut lélegző anyaga segít fenntartani a kényelmes hőmérsékletet egész éjszaka, garantálva a pihentető és revitalizáló alvást.
- Antipilling kezelés: Az ágyneműt úgy kezelik, hogy megakadályozzák a tabletták kialakulását és hosszú ideig fenntartsák a kifogástalan megjelenést.
- Könnyen karbantartható: Mosógépben mosható és vasalható a megfelelő hőmérsékleten anélkül, hogy elveszítené minőségét vagy megjelenését, biztosítva az egyszerű és kényelmes karbantartást.
Funkciók:
- Ágynemű: 220×240 cm
- Paplanlepedő: 180×220 cm
- Párnahuzat: 50x70 cm
- Anyaga: szatén pamut
- TC (Thread Count): 250, ami finom és sűrű szövetet jelez
- Szín: fehér
- Finom szövet és kellemes tapintású
- A szál finomabb és fésületlen
- Könnyen karbantartható
Karbantartási utasítások:
- A színek frissességének megőrzése érdekében ajánlott maximum 90°C-on, fehérítővel mosni.
- Maximum 130°C-on vasalható a kifogástalan megjelenés érdekében.
- A frissesség és a higiénia megőrzése érdekében ajánlott az első használat előtt mosni.
A Mercaton Satin pamut ágyneművel extra eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz hálószobájának, biztosítva a pihentető és revitalizáló alvást minden este.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mercaton Satin pamut ágynemű, 4 db, franciaágy, Antipilling kezelés, 220×240 cm, fehér" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések