Betöltés...

Mercaton Satin pamut ágynemű, 4 db, franciaágy, 170 gsm, Antipilling kezelés, csík 2 cm, 220×240 cm, gyöngyház fehér

Ár: 28.432 Ft

Mercaton Satin pamut ágynemű, 4 db, franciaágy, 170 gsm, Antipilling kezelés, 220×240 cm, gyöngyfehér

 
Fedezze fel a tökéletes luxust és kényelmet a Mercaton 4 részes szatén pamut ágyneművel, amely tökéletes a franciaágyához.
Ez a fehérnemű figyelemre méltó előnyökkel jár, és páratlan alvási élményt kínál, köszönhetően kiváló minőségének és a részletekre való odafigyelésének:
 
A Mercaton szatén pamut ágynemű előnyei:
- Tartósság és kiváló minőség: Kiváló minőségű szatén pamutból készült, ez az ágynemű kopásálló és hosszabb élettartamot kínál.
- Luxus és kifinomult megjelenés: A szatén textúra és a fényes megjelenés eleganciát kölcsönöz hálószobájának, felejthetetlen relaxációs térré alakítva.
- A testhőmérséklet fenntartása: A szatén pamut arról ismert, hogy képes következetesen fenntartani a testhőmérsékletet, kényelmes és pihentető alvást biztosítva bármilyen körülmények között.
- Antipilling kezelés: Az ágyneműt úgy kezelik, hogy megakadályozzák a tabletták kialakulását és hosszabb ideig megőrizzék a kifogástalan megjelenést.
- Lélegző és kellemes anyag: Az optimális sűrűségű ágynemű lehetővé teszi a légáramlást, biztosítva a nyugodt alvást kényelmetlenség nélkül.
- Könnyen karbantartható: Mosógépben mosható és vasalható megfelelő hőmérsékleten anélkül, hogy elveszítené minőségét vagy megjelenését.
 
A készlet tartalma:
- 1 x ágynemű (220×240 cm)
- 1 x paplanlap (180×220 cm)
- 2 x párnahuzat (50x70cm)
 
Műszaki jellemzők:
- Anyaga: szatén pamut
- Anyagsűrűség: 170 gr/m²
- Antipilling kezelés
- Mercerizált és sanforizált huzal
- Fényes és szatén megjelenés
- Gyári szövet, nem nyomtatott
 
Karbantartási utasítások:
- A színek frissességének megőrzése érdekében ajánlott maximum 90°C-on mosni, fehérítővel.
- Maximum 130°C-on vasalható a kifogástalan megjelenés érdekében.
- A frissesség és a higiénia megőrzése érdekében ajánlott az első használat előtt mosni.
 
A Mercaton Satin pamut ágyneművel hálószobáját a kényelem és a kifinomultság szentélyévé alakítja, biztosítva a pihentető és élénkítő alvást minden este.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mercaton Satin pamut ágynemű, 4 db, franciaágy, 170 gsm, Antipilling kezelés, csík 2 cm, 220×240 cm, gyöngyház fehér" című hirdetést látja. (fent)