Betöltés...

Mercaton Percale pamut ágynemű, 4 db, franciaágy, 140 gsm, Antipilling kezelés, 220×240 cm, fehér

Ár: 23.125 Ft

Mercaton Percale pamut ágynemű, 4 db, franciaágy, 140 gsm, Antipilling kezelés, 220×240 cm, fehér

Tapasztalja meg hálószobája maximális kényelmét és eleganciáját a Mercaton Percale pamut ágyneművel, amely egy 4 részes készlet, amely tökéletes franciaágyához.
Ez a fehérnemű extra kifinomultságot és luxust kínál minden szobában, biztosítva a pihentető és revitalizáló alvást, köszönhetően kiváló minőségének és a részletekre való odafigyelésének:

A Mercaton Percale pamut ágynemű előnyei:
- Tartósság és kiváló minőség: A Percale pamut híres tartósságáról és kiváló minőségéről, biztosítva az ágyneműt, amely hosszú ideig tartós és páratlan kényelmet kínál.
- Luxus és kifinomult megjelenés: A Percale pamut sűrű és finom anyaga fényűző és kifinomult megjelenést kölcsönöz az ágyneműnek, átalakítva a hálószobát a pihenés és pihenés szentélyévé.
- A testhőmérséklet fenntartása: A Percale pamut lélegző anyaga segít fenntartani az optimális testhőmérsékletet egész éjszaka, biztosítva a kényelmes és pihentető alvást.
- Antipilling kezelés: Az ágyneműt úgy kezelik, hogy megakadályozzák a tabletták kialakulását és hosszabb ideig megőrizzék a kifogástalan megjelenést.
- Könnyen karbantartható: Mosógépben mosható és vasalható a megfelelő hőmérsékleten anélkül, hogy elveszítené minőségét vagy megjelenését, biztosítva az egyszerű és kényelmes karbantartást.

Funkciók:
- Ágynemű: 220×240 cm;
- Paplanlepedő: 180×220 cm;
- Párnahuzatok: 2 db 50x70cm;
- Anyagsűrűség: 140 gr / m2;
- Anyaga: percale pamut;
- Antipilling kezelés;
- Mercerizált és sanforizált huzal;
- A méretek +/- 3%-kal változhatnak.

Karbantartási utasítások:
- A színek frissességének megőrzése érdekében ajánlott maximum 90°C-on, fehérítővel mosni.
- Maximum 130°C-on vasalható a kifogástalan megjelenés érdekében.
- A frissesség és a higiénia megőrzése érdekében ajánlott az első használat előtt mosni.

A Mercaton Percale pamut ágyneművel extra eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz hálószobájának, biztosítva a pihentető és revitalizáló alvást minden este.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mercaton Percale pamut ágynemű, 4 db, franciaágy, 140 gsm, Antipilling kezelés, 220×240 cm, fehér" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések