Betöltés...

Leifheit Dry&Clean Ablaktisztító készülék

Ár: 37.120 Ft

A komplett Leifheit ablaktisztító készlet mindent tartalmaz a teljes körű csík- és csepegésmentes ablaktisztításhoz csíkok és lecsepegő piszkos víz nélkül: a Dry&Clean ablaktisztítót, a Power Washer-t és az ezekhez passzoló Click-rendszerű nyelet.
A Dry & Clean teljesítménye minden helyzetben megmutatkozik: cseppmentesen szívja a vizet az üvegről akár vízszintes felületeken vagy fej fölött.
A megszakítás nélküli hosszú használatot a Stand-By-automatika biztosítja: az ablaktisztító csak az ablaküveg megérintése után kapcsol tartalék üzemmódból teljes szívó teljesítményre és ezáltal a 35 perces különlegesen hosszú idejű működés több, mint 100m² ablakfelület megtisztítására elegendő. Így az ablaktisztítás felmosásba megy át.
A Click-rendszernek köszönhetően a kézre eső ablaktisztító egyszerűen meghosszabbítható a Leifheit sokoldalú Click-rendszerű nyél mindegyikével és így a nehezen elérhető felületekhez, mint a magas ablakok, télikertek vagy tetőablakok számára is ideális megoldás – kényelmesen létra nélkül. A magas ablakok eléréséhez a készlet egy 43cm Click-rendszerű nyelet tartalmaz (kb. 2,40m-ig).
A külön kapható keskeny szívófúvókával (17cm) a Dry&Clean ablaktisztító egy mozdulattal akár keskeny ablaktáblákhoz vagy osztóléces ablakokhoz is használható a ház összes ablakának csillogóan tiszta ablakaihoz – mindenhol Leifheit „made in Europe” minőségi termék.Csíkmentes elszívás csepegés nélkülMinden síkfelület, – mint ablak, tükör, csempék vagy zuhanykabin – tisztításához360° fokos használat: ferde helyzetben, vízszintesen és fej fölöttAz intelligens StandBy-automatikának köszönhetően 35 percig (100m²) egyetlen feltöltésselHatótávolság megnövelése 43 cm hosszú nyéllelAz ablak mosásához való teljesen bevont Power Washer-rel egyidejűleg az ablakkeretek tisztítása is megtörténik.Valamennyi ClickSystem Leifheit nyéllel tökéletesen kombinálható a magas ablakok, télikertek vagy tetőablakok tisztításáhozHosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorExtra nagy tartálynyílása által egyszerűen tisztítható

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Leifheit Dry&Clean Ablaktisztító készülék" című hirdetést látja. (fent)