Betöltés...

Folyékony mosószer koncentrátum 20 liter színes ruhákhoz Clax 200 Color

Ár: 135.183 Ft

A Clax 200 Color egy koncentrált, folyékony mosó-adalékanyag, mely minden mosópor mellett alkalmazható a mosás hatékonyságának növelésére. Bármely textíliához használható (színes és kényes szövetekhez is). Kiszerelés: 20 kg-os kannaA Clax 200 color egyedi formulájának köszönhetően rendkívül hatékony minden mosási eljáráshoz. A mosási hatékonyság növeléséhez alkalmazható, különösen hatékony zsíros és olajos szennyeződésekkel szemben. Felületaktív anyag tartalmának köszönhetően miután eltávolította a zsíros szennyeződéseket a textíliákról, feloldja azokat, így megelőzi a visszaszennyezést. A Clax 200 color általában lúgos adalékanyagokkal és/vagy mosószerekkel együtt használandó. Javítja a zsíros szennyeződések eltávolításának hatékonyságát, így erősen szennyezett textíliákon, pl. pamut vagy műszálas munkaruházaton és terítőkön különösen jól használható. A Clax 200 color előkezelő szerként is használható a zsíros foltok eltávolítására. Mivel a termék nem tartalmaz optikai fehérítő anyagot, így alkalmas kényes és színes (pasztellszínű) ruhák előkezelésére is.

Rendkívül hatékony a zsíros és olajos szennyeződések ellen
Alkalmas a színes (pasztellszínű) textíliák mosására is
Habzásgátló összetevőkkel rendelkezik, így optimális hatást fejt ki mosás közben
GHS piktogram:
           
Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok: H319 - Súlyos szemirritációt okoz.
 
 
A Folyékony mosószer koncentrátum 20 liter színes ruhákhoz Clax 200 Color alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
 
Katalóguskód: 55368


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Folyékony mosószer koncentrátum 20 liter színes ruhákhoz Clax 200 Color" című hirdetést látja. (fent)