Betöltés...

Folyékony mosószer 20 liter enzimmel fehérítő nélkül Clax Mild

Ár: 71.559 Ft

Clax Mild egy folyékony, enzimes mosószer, melyet a kereskedelmi, kórházi, szállodai és egyéb mosodák részére fejlesztettünk ki. A termék automatikus és kézi adagolásra egyaránt alkalmas, ezenkívül közepesen kemény és kemény vízben is használható, 30-60 °C-on. A Clax Mild minden fajta (színes) pamut és kevert szálas szövet mosására alkalmas.

Clax Mild semleges, kíméletes termék, nagy hatású felületaktív anyagokkal és vízlágyító hatással, szürkülésgátló adalékkal és enzimmel. A foszfát bázisú termék biztosítja a vízlágyító képességet és megelőzi a mosóaktív anyag vízlágyításra történő elhasználódását. A foszfátok másik tulajdonsága a szürkülésgátlás, melyet azzal érnek el, hogy az oldatban tartják a szennyeződéseket és megakadályozzák azok visszarakódását textíliára. Az anionos és nemionos felületaktív anyagok biztosítják a szilárd és zsíros/olajos szennyeződések eltávolítását. A jelenlévő enzimek segítik a fehérjebontást, ebből következően a fehérje típusú szennyeződések (vér és étel maradványok) jól eltávolíthatók. Főként egyfürdős főmosás céljára szolgál, bár más lúgosító anyagokkal is lehet alkalmazni (túlszennyes textíliák mosására) előmosási fázisban is. A Clax Mild kórházakban, más egészségügyi intézményekben, szállodákban és éttermekben használatos textíliák tisztítására alkalmas, továbbá finom textíliák mosására is használható (kötött áruk).
óros és perecetsavas textilfertőtlenítési technológiában jól alkalmazható mosószer koncentrátum


Kitűnő hatékonyság a szennyeződések széles skálájára
Megelőzi a szálak szürkülését
Nagyon hatékony a fehérje típusú szennyeződések eltávolítására (vér és étel maradványok)
Alkalmas finom és színes áruk mosására is
Biztonságosan használható mikroszálas törlőkendőkön és mopokon


Kiszerelés: 20 kg-os kanna

A Folyékony mosószer 20 liter enzimmel fehérítő nélkül Clax Mild alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 55366



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Folyékony mosószer 20 liter enzimmel fehérítő nélkül Clax Mild" című hirdetést látja. (fent)