Betöltés...

Weitech Solar-led szúnyog és légycsapda Lantern, kültéri használatra, max 20 m2 területre 6 db/karton

Ár: 9.990 Ft

A lámpa kis teljesítményű dekoratív fehér fényt bocsát ki LED-ekkel. Az UV LED-ekkel specifikus ultraibolya sugárzást bocsát ki, hogy vonzza az éjszakai rovarokat, különösen a szúnyogokat. A Solar Lantern Inzzzector UV LED üzemmódban minimum 6 órán át, hagyományos LED üzemmódban pedig akár 20 órán keresztül működik egy napos töltés után. A LED-lámpákat 600 voltos nagyfeszültségű rács veszi körül. A szúnyogok, amint a fény közelébe érnek, a rácsnak érnek, elpusztulnak.

Kültéri használatra való. Mindazonáltal védeni kell az esőtől. Ha víz kerül a készülékbe, hagyja teljesen megszáradni mielőtt újra használtba venné. A napelemet rendszeresen tisztítsa meg puha ronggyal a készülék hatékonyságának és élettartamának biztosítása érdekében.


4 színben kapható: fekete, lime, sárga, fukszia.


Ha a világítás viszonylag hosszú töltés után nem működik, lehet, hogy az elemek kimerültek. Az elemcseréhez, áramtalanítsa a készüléket és csavarozza le a tetőt (az óramutató járásával ellenkező irányba egy tized fordulat). Cserélje le a két újratölthető elemet új elemekre (az elemek jellemzői: 1,2 V 800 mAh Ni-MH).


A LED élettartama több mint 100.000 óra. Ezért rendes körülmények között nem szükséges cserélni.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Weitech Solar-led szúnyog és légycsapda Lantern, kültéri használatra, max 20 m2 területre 6 db/karton" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: