Betöltés...

Elegáns megjelenésű ékszertároló doboz, 20 rekeszes, 3 szintes, zárható, fekete színben

Ár: 5.990 Ft

Elegáns megjelenésű ékszertároló doboz, 20 rekeszes, 3 szintes, zárható, fekete színben 



Az ékszertároló doboz lehetővé teszi, hogy ékszereiről stílusosan gondoskodjon, megvédje azokat a sérülésektől, egyúttal gyönyörűen mutat. Használjon egy kifejezetten erre a célra tervezett ékszertároló ládát, melyben értéktárgyait tökéletesen rendszerezve és biztonságban tarthatja egy helyen. Az elegáns és időtlen minta, a letisztult forma és az aranyozott elemek mind-mind hozzájárulnak az esztétikus és vonzó megjelenéshez.


A praktikus ékszertároló 20 különböző rekesszel és mélyedéssel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően áttekinthetővé és rendezetté teheti kollekcióját. A rekeszek puha anyaggal vannak bélelve, hogy megvédjék a kényes és értékes tárgyakat a karcolásoktól. Az ékszertároló 3 egymástól függetlenül mozgatható fiókkal is rendelkezik. A különböző méretű rekeszek tökéletesen alkalmasak órák, karkötők, láncok és fülbevalók, de akár érmék vagy fontos adatokat tartalmazó USB flash meghajtók elrejtésére is.


A láda a mellékelt kulcsnak köszönhetően zárható, így biztosak lehetünk benne, hogy rajtunk kívül senki nem nézi meg és nem használja a láda tartalmát, ez az értékes tárgyak további védelmét jelenti.


A kisebb tárgyakat, például medálokat, fülbevalókat és gyűrűket tökéletesen befogadják a speciálisan kialakított, tekercs alakú rekeszek, amelyek stabilan tartják a kis értéktárgyakat. A tükör mellett elhelyezett, pattintható pántok lehetővé teszik a karkötők, láncok stb. tárolását, megvédve azokat az elvesztéstől. A pántokhoz akár több sminkkefét vagy fülbevalót is rögzíthet a speciális lyukaknak köszönhetően.


Tulajdonságok: 




Tágas, 20 rekeszes kialakítás
3 külön mozgatható tárolószint
Puha bélelés
Esztétikus megjelenés
Biztonságosan zárható
Anyaga: PU + MDF + poliészter + fém elemek
A zárt láda méretei (hossz/szélesség/magasság): 17,5×13,8×13,5 cm
Súly: 643 g


A csomag tartalma:



1 db ékszertároló doboz
1 db kulcs




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Elegáns megjelenésű ékszertároló doboz, 20 rekeszes, 3 szintes, zárható, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP