Betöltés...

Retro repülőgép óra, analóg, klasszikus design, Automatikus visszatérés, fém, fekete

Ár: 30.479 Ft

Ez a retro flip óra tökéletes azok számára, akik stílusos és funkcionális órát keresnek otthonukban vagy irodájukban. Egyszerű és minimalista repülőgép alakú kialakítása tökéletesen illeszkedik a modern dekorációba,kompakt mérete pedig megkönnyíti a telepítést bárhol.



Kiváló minőségű fémkerettel és pontos mechanizmussal ez az óra tartós és pontos az idő kijelzése során. A fehér számok, ellentétben a fekete háttérrel, megkönnyítik az időolvasást, és az óra nagy mérete megkönnyíti a távolból való látást.



Ezt a faliórát a csomagban található elemek táplálják, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a kábelek és aljzatok miatt, ahol az óra található.



Ezenkívül ez az óra egy elegáns és praktikus dekorációs elem, amely tökéletesen illeszkedik egy irodába vagy egy moderna otthonba. Egyszerű és minimalista kialakítása tökéletes azok számára, akik finom eleganciát szeretnének hozzáadni dekorációjukhoz anélkül, hogy túl hivalkodóak lennének.



Összefoglalva, ez a retro óra egy minőségi termék, elegáns és egyszerű kialakítással, amely egy kis stílust hoz minden szobába. Tiszta és könnyen olvasható figurákkal, akkumulátorral és egyszerű kialakítással ez az óra kiváló választás mindazok számára, akik funkcionális és esztétikai elemekkel szeretnék kiegészíteni dekorációjukat.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Retro repülőgép óra, analóg, klasszikus design, Automatikus visszatérés, fém, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: