Betöltés...

Mosópor 20 kg foszfátmentes Clax DS Desotherm 37B2

Ár: 84.146 Ft

GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Figyelem
Figyelmeztető mondatok: H319 Súlyos szemirritációt okoz
A Clax DS Desotherm egy enzimatikus foszfátmentes mosópor, amely felületaktív anyagok, vízkeménység-megkötő anyagok,  és korróziógátló szerek hatékony keverékén alapul. A termék közepes hőmérsékletű fehérítő rendszert is tartalmaz. Így a termék kiválóan alkalmas zsíros/olajos szennyeződések eltávolítására és a szemcsés szennyeződések eltávolítására is. A legtöbb szokásos vízkeménységnél használható anélkül, hogy a mosási teljesítmény csökkenne. A termékről bebizonyosodott, hogy hatékonyan fertőtlenít 40°C és 60°C közötti hőmérsékleten. A fertőtlenítés hatékonyságát külső EN tesztek igazolták. A Clax DS Desotherm egy főmosószer, amely kórházakból és más egészségügyi intézményekből származó textíliák tisztítására, valamint szállodai ágynemű és munkaruházat tisztítására használható.
A Clax DS Desotherm egy foszfátmentes, főmosószer, fertőtlenítő tulajdonságokkal, kifejezetten kereskedelmi és helyszíni mosodákban való használatra. A terméket automatikus és kézi adagolásra fejlesztették ki, és minden vízkeménységnél alkalmazható. A Clax Desotherm minden fehér pamut és szövet, valamint színtartó cikk mosására alkalmas.

Kiváló teljesítmény a foltok széles skáláján
kitűnő fehérítés
Hatékony közepes hőmérsékletű fehérítés minimális szövetkárosodással
Hatékony fehérjetartalmú talajon (pl. vér- és ételfoltok)
Megakadályozza a gépalkatrészek korrózióját
40°C és magasabb hőmérsékleten fertőtlenít
Kiszerelés: 20 kg-os zsák
A Mosópor 20 kg foszfátmentes Clax DS Desotherm 37B2 termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 54975


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mosópor 20 kg foszfátmentes Clax DS Desotherm 37B2" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: