Betöltés...

Infravörös fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő tapasz, tigris tapasz, 100×4 db-os, fémdobozban

Ár: 9.990 Ft

Infravörös fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő tapasz, tigris tapasz, 100×4 db-os, fémdobozban 



Állandó hát, váll vagy derékfájás gyötri? Vagy zúzódás, sportsérülés, esetleg ficam miatt vannak fájdalmai? Itt a megoldás! A fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tapasz a kínai orvoslásban használt egyik leghatékonyabb fájdalomcsillapító, amely a fájdalom pontos helyén, azonnal érezhetően fejti ki hatását.


Ereje a speciális gyógynövények illóolajos kivonatában rejlik, amelyek kiválóan enyhítik az izom- és idegfájdalmakat, de használható reumás-, illetve ízületi panaszok esetén, vagy húzódások, ficam kezelésére is. Kizárólag természetes anyagok felhasználásával készül, hatóanyagai fokozatosan és egyenletesen szívódnak fel. A tapasz elnyeli az emberi test által kibocsátott energiát, majd infravörös hullámokkal bocsátja azt vissza javítva a mikrokeringést, fokozva a sejtek vitalitását és a sejtanyagcserét. Gyulladáscsökkentő hatással is bír.


Használata egyszerű, nem hagy nyomot és bármely testrészen használható (nyak, derék, könyök, térd, boka ...) Vágjon le egy tetszőleges méretet a gyógyító lapból, ragassza a kezelni kívánt felületre és élvezze a tapasz fájdalommentes hatásait, akár 24 órán keresztül. A tapasz egy szer használatos, legfeljebb 24 órás használat után
cserélje a tapaszt.


Összetevők: mentolkristály-, menta-, borsmenta-, kámfor- és szegfűszeg olaj, notoginseng, gyógynövény kivonat.


Fontos tudnivalók: 



Csak külsőleges alkalmazásra használható! A szem környékére, nyálkahártyára, nyílt sebre és gyulladt bőrfelületre nem szabad alkalmazni! Amennyiben bőrirritáció lép fel, a kezelést azonnal abba kell hagyni!


12 év alatti gyermekek és kozmetikumokkal, gyógyszerekkel szemben allergiás reakciókat (kiütések, bőrpír, viszketés) mutató személyek számára a tapasz nem alkalmazható! Glaukóma, prosztata megnagyobbodás esetén csak orvosi ellenőrzés mellett használható. Más gyógyszerekkel való kölcsönhatásokkal kapcsolatban kérdezze kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Terhesség és szoptatás esetén, az alkalmazás megkezdése előtt, belgyógyász tanácsát kell kérni! Várandós nőknek hason alkalmazni tilos!


Ha a panasz a tapasz 7 napos alkalmazása mellett nem szűnik meg, orvoshoz kell fordulni.


Tulajdonságok: 




Fájdalom és gyulladáscsökkentő tapasz
Azonnali enyhülés
24 órás hatás
7 napos kúrában javasolt
Méretre vágható
A legtöbb testrészen alkalmazható
Egy tapasz mérete: 7×10 cm
Egy tasak tartalma: 4 db tapasz
Egy tasak súlya: 10 g
Egy doboz tartalma: 100 tasak


A csomag tartalma:



100 tasak / 400 db tapasz fémdobozban




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Infravörös fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő tapasz, tigris tapasz, 100×4 db-os, fémdobozban" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP