Betöltés...

Fa ülőke és tárolóláda, előszobai puff, felnyitható ülőrésszel, fehér-szürke színben

Ár: 20.890 Ft

Fa ülőke és tárolóláda, előszobai puff, felnyitható ülőrésszel, fehér-szürke színben 



Ez a praktikus és multifunkcionális láda dönthető, kárpitozott üléssel szerelt, így mindenféle dolog tárolására használható. Ezzel rengeteg helyet spórolhatunk meg otthonunkban. A dizájnos megjelenésnek köszönhetően a puff bármilyen enteriőrbe illik. Tökéletes a hálószobába, a nappaliba, az előszobába és a gyerekszobába, valamint az erkélyre is. Nagyon tágas, így használatától függően sok minden elfér benne.


A tároló szárított és gyalult lucfenyőből készült. A legmagasabb minőségű akrilfestékekkel és lakkfestékkel lett festve. A felhasznált 13 cm széles lécek masszívak, így a tároló nagyon stabil.


Az ülőrész is gondosan készült, rendkívül rugalmas T-25 habból szürke szövetkárpitozással. A láda használható ülőalkalmatosságként, hasznos lehet cipőfelvételkor, lábtartóként is alkalmazható pihenéskor, és balkonasztalként is használható, ahová egy könyvet és egy tálca kávét vagy teát is tehetünk. Ha Önnek is gondot okoz a lakásában, hogy nincs elég hely több szék elhelyezésére, akkor tökéletesen működik puffként is a vendégek számára.


Az alján elhelyezett speciális filcbetétek akadályozzák meg a padló karcolását, így a ládát könnyedén mozgathatja a lakásában, és nem kell aggódnia amiatt, hogy karcolások jelennek meg a padlón.


Tulajdonságok: 




Stílusos kialakítás
Multifunkcionális használat
Kényelmes, puha ülőfelület
Nyitható ülőlap
Kézi készítés
Anyag: lucfenyő + T-25 hab (sűrűség 25kg/m3)
Kárpit színe: szürke
A lécek színe: fehér
Maximális terhelés: 150 kg
A láda méretei: 40×50×35 cm
A láda súlya: 6,3 kg


A csomag tartalma:



1 db nyitható fa ülőke


A puff kézzel készült, ezért előfordulhat, hogy az alján például aláfestés van, ami semmilyen módon nem befolyásolja a használatot.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.07
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Fa ülőke és tárolóláda, előszobai puff, felnyitható ülőrésszel, fehér-szürke színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP