Betöltés...

Távirányítóval és érintőpanellel is vezérelhető, kristály hatású RGB dekorlámpa - rózsa mintát vetít az asztalra (BB-22518)

Ár: 7.990 Ft

Fedezze fel az eleganciát és a hangulatot a Touch + Remote rózsamintás projektorral! Ez a lámpa nemcsak fényt ad otthonához, hanem egy különleges élményt is nyújt. Hadd mutassam be, miért érdemes beruházni rá! A lámpa bekapcsol és színeket változtat, amikor megérinti a felső panelt. Ráadásul mellékelünk egy távirányítót is, így akár távolabbról is vezérelheti. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen ki- és bekapcsolja a lámpát anélkül, hogy fel kellene kelnie. Azonban a lámpa igazi varázsa akkor mutatkozik meg, amikor bekapcsolja. Egy rózsaminta jelenik meg egy sík felületen, és egyedülálló hatást kelt. Ez a minta különösen látványos egy nagy felületen, például egy asztalon vagy a padlón elhelyezve. A lámpa 16 fény szín közül választhat, és 5 fényerősségi szintet állíthat be, így teljesen testre szabhatja a világítást, és egyedi hangulatot teremthet a szobában. Akár romantikus estékre, akár pihenéshez vagy társas összejövetelekhez, ez a lámpa mindig megfelelő fényt és hangulatot teremt. A lámpa beépített akkumulátorral rendelkezik, így még akkor is világíthat, amikor töltőről le van kapcsolva. Teljes feltöltés után akár 8 órán keresztül is világít. Műszaki adatok: Szín: Színtelen Anyag: Akril Világítási színek száma: 16 Fényerősségi szintek száma: 5 Színátmenet funkció: Igen Színugrás funkció: Igen Tápellátás: 400 mAh lítium akkumulátor Töltés: USB kábel segítségével Fény típusa: LED Teljesítmény: 1W Kábel hossza: 80 cm Lámpa méretei: 9 x 21 cm Súly: 273g Csomagolással együtt: 379 g A csomag tartalma: Rózsaminta lámpa Töltőkábel Ez az akril lámpa rózsaminta és fényvisszaverő hatásával eleganciát és varázslatot ad a helyiségnek, amelyben elhelyezi. Vásárolja meg most, és tegye különlegessé otthonát ezzel a különleges lámpával!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Távirányítóval és érintőpanellel is vezérelhető, kristály hatású RGB dekorlámpa - rózsa mintát vetít az asztalra (BB-22518)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: