Betöltés...

Lenor APRILFRISCH Universal mosópor 100 mosás 6 kg + Öblítő 200 mosás 5l DE

Ár: 23.700 Ft

Lenor APRILFRISCH Készlet mosópor 100 mosás 6 kg + Öblítő koncentrátum 200 mosás 5 l DE leírása

Próbálja ki a Lenor Aprilfrisch gyorsan oldódó port ultratisztító erejével a higiénikus mélytisztaság és a hosszan tartó frissesség érdekében. A Lenor mosópornak négy előnye van: 1. Folteltávolítás még hideg mosás esetén is 2. Hosszan tartó frissesség 3. Szagtalanítás 4. Ragyogó fehér. Vízzel érintkezve gyorsan feloldódik, így még alacsony hőmérsékleten is segít a pormaradványok ellen. A Lenor gyorsan oldódó mosóporral alacsony hőmérsékleten is moshat: Ez akár 60%-os elektromos áramot takarít meg, és csökkenti a gép CO₂-kibocsátását (a mosógép fogyasztása 60 °C-ról 30 °C-ra, normál mosási ciklus). A Lenor mosópor Aprilfrisch csomagolása 100%-ban újrahasznosítható a sárga kukában.


A Lenor öblítő Aprilfrisch biztosítja, hogy jól érezze magát textíliáiban, köszönhetően a valaha volt legjobb frissességünknek és növényi alapú puhaságnak (a Lenor puhaságát elősegítő összetevők 85%-a növényi eredetű, és a készítmény kis részét képezi). Az akár 1 hétig tartó frissességért, mennyei puhaságért és könnyű vasaláshoz. Érezd a friss tavaszi illatot! A klasszikus ciprusi jegyek és a frissítő bergamott ihlette. A Lenor legnépszerűbb illata.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Lenor APRILFRISCH Universal mosópor 100 mosás 6 kg + Öblítő 200 mosás 5l DE" című hirdetést látja. (fent)