Betöltés...

Angol szótárnak álcázott biztonsági mini széf két kulccsal - könyv formájú értéktartó doboz - 18 x 11,5 x 5,6 cm (BB-6148)

Ár: 4.290 Ft

A széfet egy hagyományos zár zárja, és a hozzá tartozó két kulccsal nyitható. A könyv alakú széf nagyon könnyen szállítható, illetve álcázott megjelenésének köszönhetően nincs szükség rögzítésre vagy elrejtésre, hiszen senkinek nem fog szemet szúrni. Egy biztonsági széf kulccsal hasznos lesz otthon, az irodában és akár egy szállodai szobában is. A könyvformájú széf kiváló minőségű acéllemezből készül, borítója pedig szemcsés kartonból és műanyagból, így a megtévesztésig hasonlít egy igazi könyvre. Az értéktárgyait nyugodtan a széfbe helyezheti, például pénzt, ékszereket, órákat vagy fontos dokumentumokat. Ha valaki mégis megszerezné a széfet kinyitása komoly próbára tenné az illetőt, ugyanis a termék vastag acél lemezből készült, és csak a kulcsa birtokában nyitható. Leírás: fekete szín külső méretek (hossz / szélesség / vastagság): 18 x 11.5 x 5.6 cm belső méretek (hossz / szélesség / vastagság): 16,8 x 10 x 5cm súlya: 490g A csomag tartalma: könyv formájú széf kulcsok Videók a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=LQ9am2zwMIc https://www.youtube.com/shorts/ySHIAN7XbnE

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Angol szótárnak álcázott biztonsági mini széf két kulccsal - könyv formájú értéktartó doboz - 18 x 11,5 x 5,6 cm (BB-6148)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: