Betöltés...

Antiallergén ágynemű garnitúra

Ár: 6.990 Ft

Antiallergén ágynemű garnitúra

Magyarországon a lakosságnak körülbelül 1/4-e szenved házipor- és atka allergiától. Leginkább veszélyeztetettek a csecsemők és a kisgyermekek. Az atkák legszívesebben az ágyban, párnákban bújnak meg. Sokan azt hiszik, hogy allergiát csak a virágpollen okozhat, pedig nem! A házipor atka is ugyanolyan allergiás tüneteket okozhat.       

Van megoldás! Antiallergén termékeinkkel atkamentes alvóhelyet tudunk biztosítani szeretteinek.

Termékcsaládunk borítóanyaga 100% pamut, mely természetes növényi alapanyagból készült, ezért bőrirritációt nem okoz, tapintása selymesen sima puha, melyben igazán öröm az alvás!  

A termékek töltete üreges szilikonos poliészter szálból rétegesen kötött (vattásított) méretre gyártott lap, amely 60 C°-os mosás után is megőrzi csomómentességét. A speciális többrétegű üreges elemi szálakból készült töltetnek köszönhetően igen jó a hőszigetelő képessége! Ezen töltet speciális kezeléssel ellátott, mely megakadályozza a por és pollen megtapadását, az atka megtelepedését, ugyanakkor az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan. Körben antiallergén szalaggal esztétikusan szegettek.   

Paplanjainkban a töltet elmozdulását speciális keretes varrógépen történő levarrással akadályozzuk meg. A borítóanyag szakítószilárdsága, kopásállósága és a töltet kikészítése biztosítja, hogy termékeinket hosszú évekig fogja használni.         

A relastic garnitúra antisztatikus, segít megakadályozni a statikus elektromosságnak az emberi 
szervezetbe történő beépülését, ezáltal javítja az alvás minőségét.           

Stresszmentes nyugodt reggelre ébredhetünk.

Méret:
paplan - 140x200 cm
nagypárna - 50x70 cm
kispárna - 40x50 cm



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Antiallergén ágynemű garnitúra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: