Betöltés...

TFA 60.2540.01 ébresztőóra - Fekete

Ár: 16.490 Ft

Ezzel a rádióval vezérelt ébresztőórával a TFA-tól jó hangulatban kezdi a napot.
Összesen 25 dallamból, riasztásból és állathangból álló színes keverékből választhat három különböző riasztás beállításakor. Így Ön eldöntheti, hogy mikor és hogyan szeretné kezdeni a napot.
Ezenkívül az ébresztőóra kijelzi a hét napját és a dátumot.
Hőmérséklet- és páratartalom-jelzők segítik a hálószoba beltéri klímájának szabályozását. A jó éjszakai alvás érdekében a hőmérséklet nem haladhatja meg a 18 ° C-ot és nem mehet 16 ° C alá. A lakóterek páratartalmának ideális tartománya 40 és 60% között van.
Az ébresztőórát beállíthatja úgy, hogy a háttérvilágítás sötétben magától bekapcsoljon. A kijelző halvány – elég világos az idő ellenőrzéséhez, de nem túl világos ahhoz, hogy elkápráztassa. Az energiatakarékos LED technológiának köszönhetően az akkumulátor hosszú ideig bírja.

Jellemzők:
Rádióvezérlésű óra dátum és hét nap kijelzéssel25 különböző riasztási hang (klasszikus kompozíciók, dallamok, riasztó hangok, állathangok...)Három különböző ébresztési funkció (napi, munkanapokon, hétvégén)Három különböző ébresztési időSzundi funkcióBelső hőmérséklet és páratartalomAutomatikus háttérvilágítás fényérzékelővel2 x AA 1.5 V elemmel működik (nem tartozék)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "TFA 60.2540.01 ébresztőóra - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: