Betöltés...

TFA Dostmann 60.5016.01 Rádiójel vezérlésű Ébresztőóra digitális Fekete

Ár: 18.270 Ft

Rádiójel vezérlésű kivetítős óra hőmérséklet kijelzéssel, 60.5016.01

Időzóna és manuális időbeállítási lehetőség
Óraidő, hőmérséklet és riasztás szimbólum kivetítés
Dátum, belső hőmérséklet és hét napjainak kijelzése
Ébresztés, ébresztés ismétléssel
2 fényerősség fokozat

Időnként felébred és azon gondolkodik, hogy vajon hány óra lehet?
Ezzel a TFA rádiójel vezérlésű kivetítős órával mindig pontosan tudni fogja az aktuális óraidőt, mivel kivetíti a piros digitális számokat a hálószoba falára vagy a mennyezetre. Ezzel egyidejűleg megjelenik a helyiséghőmérséklet is és így ellenőrizni tudja, hogy az érték a megfelelő tartományban (16°C bis 18°C) van-e egy pihentető alváshoz. Ha bekapcsol a riasztás funkció, megjelenik az ébresztés szimbólum is a kivetített kijelzőn és így biztos lehet benne, hogy az ébresztőóra a beállított időpontban csengeni fog. A kivetítésnél és a kijelző világításnál két fényerősség fokozat állítható be vagy teljesen kikapcsolható. A rádiójel vezérlésű óra veszi az óraidőt a DCF 77 jelen keresztül. Ezzel előzetes beállítás nélkül is mindig másodpercre pontosan tudni fogja az aktuális óraidőt és megjelennek a hét napjai és a dátum is.
Az ébresztőóra mindig a megfelelő időpontban ébreszti fel. A szundi funkcióval mindig nyerhet néhány perc plusz alvásidőt. Ha a készüléket csak elemmel működteti, akkor a kivetítést illetve a kijelzővilágítást csak gombnyomásra kapcsolja be néhány pillanatra. A folyamatos kivetítéshez szüksége van a mellékelt hálózati adapterre.

Jellemzők:
A riasztás szimbólum megjelenik aktív riasztás esetén · Kivetítés és háttérvilágítás két fényerősség fokozattal · Időzóna · Manuális beállítási lehetőség · Óraidő (DCF), belső hőmérséklet és riasztás szimbólum (aktív riasztás esetén) kivetítés a falra vagy mennyezetre · Dátum · Hét napjai (10 nyelven) · Belső hőmérséklet · Ébresztés · Ébresztés ismétlés.

Műszaki adatok:
Funkciók: Riasztás,Dátum,Rádiójel (DCF77),Belső hőmérséklet,null,A hét napjainak kijelzése,Időzóna · Ház anyaga: Műanyag · Házszín: Fekete · Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): digitális · Kivitel: Rádiójel vezérlésű · Méret, magasság: 91 mm · Méret, mélység: 51 mm · Méret, szélesség: 141 mm · Mérési tartomány (belső hőmérséklet): -10 ... +50 °C · Riasztási idők: 1 · Számlap/kijelző szín: Zöldes szürke · Termék típus: Ébresztőóra · Tápellátás: 2 db ceruzaelem (nem szállítjuk vele),Tápegység (vele szállítjuk)

Szállítás tartalma:
Rádiójel vezérlésű kivetítés óra · Hálózati adapter · Használati útmutató.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "TFA Dostmann 60.5016.01 Rádiójel vezérlésű Ébresztőóra digitális Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: