Betöltés...

Többfunkciós, RGB, intelligens LED lámpa, Gyorstöltő 15 W-os vezeték nélküli töltő, alkalmazásvezérlés, Bluetooth hangszóró, természetes fény, Ébresztőóra, Univerzális kompatibilitás, Fehér

Ár: 12.090 Ft

Multimédiás bluetooth hangszóró, vezeték nélküli QI töltőpad, RGB, LED relax lámpa

A RGB multimédiás töltő, hangszóró és LED relax lámpa egy sokoldalú és modern kiegészítő, amely ötvözi az okos eszközök vezeték nélküli töltést, zenelejátszást, hanghívások fogadását és a színes világítást egyetlen eszközben.
A kiváló minőségű anyagokból, ABS+PC kombinációjából készült
A letisztult fehér forma biztosítja, hogy stílusos és modern megjelenést kölcsönözzön bármely környezetnek.
Az eszköz könnyedén vezérelhető egy dedikált alkalmazás segítségével, amely segítí a különböző funkciók testreszabását és az eszköz könnyű használatát.
Mindemellett támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést, akár 15W-os teljesítménnyel, így lehetővé teszi a kompatibilis okostelefonok és más eszközök hatékony és gyors töltését.
Az integrált 3W-os Bluetooth hangszóró végett, vezeték nélkül streamelhet zenét vagy fogadhat telefonhívásokat a csatlakoztatott okostelefonról. Az eszköz dupla riasztóval rendelkezik, amely egyidejűleg fény- és hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót.
Az RGB LED lámpa világítása, a zene ritmusára reagálhat, így a zenével szinkronban változtathatja a színeket és a fényerőt. Emellett a felhasználó egyedi beállításokat is készíthet a világításhoz, hogy az még inkább extrább legyen.

​Tulajdonságok:

Anyaga: ABS+PC
Szín: Fehér
Bemeneti feszültség: 12 V/2,5 A
Vezeték nélküli kimenet: 5 W – 7,5 W – 10 W – 15 W
LDE kimenet: 10 W
Bluetooth hangszóró teljesítménye: 3 W
Bemeneti port: USB-C
Világítási módok: 256
Átviteli távolság: 2-6 mm
Működési frekvencia: 100-205 kHz
: , 1 x kézikönyv, 1 x adapter
A csomag tartalma:

1 x 5 az 1-ben vezeték nélküli töltő
1 x hálózati adapter

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) " Többfunkciós, RGB, intelligens LED lámpa, Gyorstöltő 15 W-os vezeték nélküli töltő, alkalmazásvezérlés, Bluetooth hangszóró, természetes fény, Ébresztőóra, Univerzális kompatibilitás, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: